Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu lovește din nou. ”Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus!”. Ce a răspuns ”rebela tenisului românesc”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 10:26

Reclamă
Andreea Prisăcariu lovește din nou. ”Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus!”. Ce a răspuns ”rebela tenisului românesc”

Andreea Prisăcariu, fotografiată într-un autobuz

Instagram Andreea Prisăcariu

În ultima postare de pe Twitter, Andreea apare într-un autobuz din București, având lângă ea echipamentul de tenis. „Travel fashion with Andreea”, a fost mesajul jucătoarei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus… Bravo, Andreea!”, a fost unul din cele peste 400 de comentarii de la postare. „Dar ce are autobuzul? Îmi place și cu trenul și cu tramvaiul și pe jos, etc.”, a surprins din nou Andreea.

Lovitura de imagine dată de rebela tenisului românesc, Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu este rebela tenisului românesc și a debutat în circuitul WTA la Transylvania Open, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Chiar dacă nu a strălucit din punct de vedere al jocului prestat, fiind eliminată în prima rundă, 5-7, 2-6 cu Lesia Tsurenko, românca de 21 de ani a câștigat enorm la capitolul imagine.

Reclamă

După cum bine a observat un fan al acesteia de pe rețelele de socializare, ”nimeni n-o știa pe Andreea Prisăcariu acum o săptămână, acum este peste campioana de la Roland Garros”.

Aici ne referim la faptul că, la doar o lună de la deschiderea contului de Twitter, Andreea are mai mulți urmăritori (19.400) decât campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, locul 4 WTA, care are 14.800. Între timp, ea a ajuns la 22.100 de urmăritori.

Ajutorul a venit din partea stilului nonconformist, dar și al vestimentației. Aceasta a ales un machiaj rar întâlnit pe terenurile de tenis și este plină de tatuaje.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și