Închide meniul
Foto

Lovitura de imagine dată de rebela tenisului românesc, Andreea Prisăcariu. ”E peste campioana de la Roland Garros”

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 9:36

Andreea Prisăcariu, câștiguri uriașe

Andreea Prisăcariu, câștiguri uriașe

Twitter@IamPrisacariuA

  • Andreea Prisăcariu, eliminată în primul tur de la Transylvania Open
  • Capitolul la care românca a câștigat enorm

Chiar dacă nu a strălucit din punct de vedere al jocului prestat, fiind eliminată în prima rundă, 5-7, 2-6 cu Lesia Tsurenko, românca de 21 de ani a câștigat enorm la capitolul imagine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu, lovitură de imagine după Transylvania Open

După cum bine a observat un fan al acesteia de pe rețelele de socializare, ”nimeni n-o știa pe Andreea Prisăcariu acum o săptămână, acum este peste campioana de la Roland Garros.

Aici ne referim la faptul că, la doar o lună de la deschiderea contului de Twitter, Andreea are mai mulți urmăritori (19.400) decât campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, locul 4 WTA, care are 14.800.

Reclamă

Ajutorul a venit din partea stilului nonconformist, dar și al vestimentației. Aceasta a ales un machiaj rar întâlnit pe terenurile de tenis și este plină de tatuaje.

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi

Andreea Prisăcariu (21 ani) a fost invitată la AS.ro LIVE în această vară. „Rebela” tenisului românesc a povestit cum a primit o amendă pentru obscenităţi.

Reclamă

Andreea Prisăcariu a fost amendată cu 50 de euro (aproximativ 250 de lei) pentru obscenităţi. Sportiva spune că a răbufnit în timpul unui turneu şi a spus <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Arbitrul a considerat că acestea sunt obscenităţi şi a „taxat-o”.

„Pentru obscenităţi (n.r. a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă.

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus Andreea Prisăcariu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 11 feb., 19:25
FOTO
Ana Bogdan, învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open! Românca a început să plângă după înfrângere
Ana Bogdan s-a calificat dramatic în semifinale la Transylvania Open şi se va lupta cu Jaqueline Cristian pentru un loc în finală
Tenis • 9 feb., 22:03
Ana Bogdan s-a calificat dramatic în semifinale la Transylvania Open şi se va lupta cu Jaqueline Cristian pentru un loc în finală
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open
Tenis • 9 feb., 18:24
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova
Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de la Transylvania Open
WTA • 8 feb., 22:49
Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la Transylvania Open! Victorie clară în optimi
Ana Bogdan s-a calificat în sferturi, la Transylvania Open
Tenis • 8 feb., 9:46
Ana Bogdan s-a calificat în sferturi, la Transylvania Open. Duel cu favorita numărul 1