Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, criticat din interior după FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2. „Asta e vina antrenorului. Nu ai voie să pierzi asemenea puncte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 13:19

Laurenţiu Reghecampf, criticat din interior după FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2. „Asta e vina antrenorului. Nu ai voie să pierzi asemenea puncte

Laurenţiu Reghecampf a ratat obiectivele la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Oficialul craiovenilor nu l-a iertat nici pe Laurenţiu Reghecampf, care ar fi responsabil pentru felul în care jucătorii au pregătit mental meciul cu echipa lui Andrei Prepeliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu, după FC Argeş – Universitatea Craiova: „Asta e vina antrenorului sau jucătorul nu se mobilizează”

„E ceva… nu mi-am revenit toată noaptea, nu se poate să-ți bați joc de un asemenea meci. Și nu e prima dată! Toate înfrângerile din campionatul ăsta au venit în urma unor jocuri pe care am dat impresia tot timpul că le-am avut sub control. Și cu Farul, partida de aseară, cu UTA, cu Botoșani. Se creează o stare de autosuficiență și de aici apar greșeli.

Mi-e imposibil să înțeleg cum după două săptămâni de pregătire pentru un meci, iei două cartonașe galbene în 12 minute. Mi-e imposibil să cred că cineva poate să intră cu o asemenea deconectare pe teren, cu o asemenea mentalitate, să strice tot! Asta e vina antrenorului sau jucătorul nu se mobilizează.

Fiind cartonașul roșu, majoritatea criticilor se îndreaptă spre el, dar nu ai voie, mă, când ai un obiectiv ca al nostru, câștigarea campionatului, să pierzi asemenea puncte. Mereu pierdem puncte foarte, foarte ușor”, a spus Cârţu, citat de Pro X.

Alexandru Creţu, eliminat în 12 minute, în FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2

Alexandru Creţu a primit primul cartonaş galben în minutul 8, după un fault de la spate. Patru minute mai târziu, mijlocaşul oltenilor a avut un clinci cu Fatai, din care a rezultat al doilea avertisment primit de la Marian Barbu.

Reclamă

„Probabil că, dacă aveam mai multă inspirație la primul galben, trebuia să-l scot pe Crețu, dar nu cred că există vreun antrenor care să schimbe un jucător cu experiența lui Crețu în minutul 8. Cei care vor discuta despre arbitraj trebuie să analizeze foarte bine faza.

Eu cred că a atacat mingea, probabil că l-a lovit și pe Fatai. Dar, la experiența lui, nu avea voie să facă asta la mijlocul terenului, era într-o zonă nepericuloasă, putea să tatoneze, să îl lase”, a spus Reghecampf, după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și