Închide meniul

FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2. Nebunie totală la Piteşti! Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a jucat cu un jucător în minus din minutul 12. Nistor a reuşit cel mai frumos gol al meciului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 18:50 / Actualizat: 21 noiembrie 2021, 20:08

FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2. Nebunie totală la Piteşti! Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a jucat cu un jucător în minus din minutul 12. Nistor a reuşit cel mai frumos gol al meciului

Alexandru Creţu a fost eliminat

Captură Digi Sport

FC Argeş – Universitatea Craiova 3-2

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0 şi a rămas în inferioritate numerică în minutul 12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Universitatea Craiova a pierdut partida cu FC Argeş. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a jucat cu un om în minus încă din minutul 12.

Min. 81: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor a reuşit un gol de senzaţie, cu un şut direct în vinclu de la 20 de metri.

Min. 79: GOOOL FC Argeş! Universitatea Craiova este la pământ. Said marchează după o fază incredibilă, în care piteştenii s-au distrat cu apărarea oltenilor.

Min. 49: GOOOL FC Argeş! Arias profită de o gafă uluitoare în apărarea oltenilor.

Reclamă

Min. 46: A început a doua repriză.

Update 18.49, min. 45+3: FINAL DE REPRIZĂ!

Update 18.43, min. 45: GOOOL FC Argeş! Fatai egalează în finalul primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:12, min. 12: Alexandru Creţu este eliminat după două galbene primite în debutul meciului.

Update 18:07. min. 6: GOOOOOL Universitatea Craiova!!! Roguljic deschide scorul cu o lovitură de cap perfectă, la colţul scurt, după un corner al oltenilor.

Update 18:00: A început meciul.


Craiovenii vin după un eşec la Constanţa, cu Farul lui Hagi, înfrângere care a întrerupt o serie de cinci victorii în Liga 1. „Venim după un meci slab făcut de noi. Mă bucur când întâlnesc foști jucători, foști colegi, mă bucur enorm pentru Prepe și echipa lor este una bună, care cu siguranță va face jocuri importante împotriva multor echipe bune. Va fi un meci dificil pentru noi, va trebui să fim concentrați, să facem risipă de efort și să marcăm la fiecare ocazie.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de FC Argeş – Universitatea Craiova

Cred că le-a prins bine jucătorilor această pauză. Nu a fost o atmosferă bună, pentru că veneam după un meci slab. Dar cred că ei au înțeles mesajul meu și reacția lor va fi una potrivită la meciul de duminică.

Nu avem nimic de demonstrat. Presiunea este la fiecare partidă, pentru că ne dorim să câștigăm campionatul. Ne dorim să profităm de fiecare pas greșit făcut de CFR Cluj și FCSB.

Trebuie să fiu mult mai concentrat și mai hotărât în ceea ce pregătesc. Le-am spus jucătorilor că este vina mea și trebuie să motivez jucătorii pentru a câștiga meciuri. După joc, putem să fim între cele trei echipe care se bat pentru câștigarea campionatului. Nu cred că putem vorbi, în momentul de față, despre o echipă care a câștigat campionatul. Mai sunt multe meciuri, intrăm în play-off”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

FC Argeş – Universitatea Craiova. Echipele de start

Recomandări
  • FC Argeş – Universitatea Craiova 2-1
  • Oltenii vin după un eşec cu Farul lui Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și