Închide meniul

Jose Mourinho s-a ținut de cuvânt! I-a cumpărat lui Felix Afena-Gyan cadoul mult visat. „Îi sunt recunoscător!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 20:08

Reclamă
Jose Mourinho s-a ținut de cuvânt! I-a cumpărat lui Felix Afena-Gyan cadoul mult visat. „Îi sunt recunoscător!

Jose Mourinho, gest emoționant pentru noua "perlă" de la AS Roma

Profimedia

Felix Afena-Gyan a înscris ambele goluri ale celor de la AS Roma în victoria din weekend împotriva lui Genoa, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, cadou special pentru noua „perlă” de la AS Roma

Mourinho i-a cumpărat jucătorului său o pereche de ghete în valoare de 800 de euro, așa cum a promis după meci. „Era visul lui să aibă acele ghete, așa că m-am gândit>>’hai să o fac!’„, a spus Jose Mourinho.

„Sunt foarte încântat și îi sunt recunoscător lui Mister”, a fost reacția lui Felix Gyan, care a încâlțat noile ghete imediat cum le-a scos din cutie.

Golurile lui Felix Gyan o mențin pe AS Roma în lupta pentru un loc de UEFA Champions League. Echipa lui Jose Mourinho este pe locul 5 în Serie A, la trei puncte de pozițiile care asigură prezența în Ligă.

Reclamă

Cine este Felix Afena-Gyan

Felix Afena-Gyan are 18 ani și nu are încă o cotă de piață. Meciul cu Genoa a fost al treilea pentru african în tricoul Romei, după de a intrat tot din postură de rezervă în duelurile cu Cagliari și Milan.

Felix s-a născut în ianuarie 2003 în Sunyani și a jucat la o academie de fotbal din Ghana până în ianuarie 2021. Atunci, el a ajuns la Roma, cu ajutorul EurAfrica FC Academy. Morgan De Sanctis a fost omul cheie în transferul lui Felix, susține football-italia.net. El a fost impresionat când l-a văzut și a insistat pentru un contract valabil până în 2023.

Paulo Fonseca a fost cel care l-a adus la antrenamentele echipei de seniori, dar Felix a trebuit să îl aștepte pe Jose Mourinho pentru a și juca meciuri oficiale pentru capitolini. El a ieșit în evidență în acest sezon și la echipa Primavera, acolo unde a marcat de șase ori în numai cinci meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și