Închide meniul

Ce i-a promis Jose Mourinho noului puști-minune al Romei! Felix Afena-Gyan a alergat spre ”The Special One” după primul gol marcat la echipa mare. ”Mi-a spus să nu uit”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 10:04

Ce i-a promis Jose Mourinho noului puști-minune al Romei! Felix Afena-Gyan a alergat spre ”The Special One” după primul gol marcat la echipa mare. ”Mi-a spus să nu uit”

Felix Afena-Gyan sărbătorește un gol marcat în tricoul Romei

Profimediaimages

  • Felix Afena-Gyan a marcat o dublă în Genoa – Roma 0-2
  • Felix are doar 18 ani și e la abia al treilea meci în Serie A

După prima reușită, puștiul ghanez a alergat spre Jose Mourinho, pe care l-a îmbrățișat pentru șansa uriașă acordată. ”The Special One” a dezvăluit ce i-a spus Felix, atunci când a ajuns la banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, dezvăluire despre Felix Afena-Gyan: ”I-am promis că dacă va înscrie, îi cumpăra niște ghete foarte scumpe”

”I-am promis că dacă va înscrie, îi cumpăra niște ghete de fotbal foarte scumpe, care costă în jur de 800 de euro. Nu pot spune firma. A venit la mine și mi-a spus să nu uit ce i-am promis.

Mâine dimineață, le voi cumpăra. El va juca la Primavera, dar îmi pare rău pentru domnul De Rossi, dar Felix nu va juca în ele”, a spus Jose Mourinho, citat de DAZN.

Reclamă

Cine este Felix Afena-Gyan, noua senzație a Romei

Felix Afena-Gyan are 18 ani și nu are încă o cotă de piață. Meciul cu Genoa a fost al treilea pentru african în tricoul Romei, după de a intrat tot din postură de rezervă în duelurile cu Cagliari și Milan.

Felix s-a născut în ianuarie 2003 în Sunyani și a jucat la o academie de fotbal din Ghana până în ianuarie 2021. Atunci, el a ajuns la Roma, cu ajutorul EurAfrica FC Academy.

Reclamă

Morgan De Sanctis a fost omul cheie în transferul lui Felix, susține football-italia.net. El a fost impresionat când l-a văzut și a insistat pentru un contract valabil până în 2023.

Paulo Fonseca a fost cel care l-a adus la antrenamentele echipei de seniori, dar Felix a trebuit să îl aștepte pe Jose Mourinho pentru a și juca meciuri oficiale pentru capitolini.

El a ieșit în evidență în acest sezon și la echipa Primavera, acolo unde a marcat de șase ori în numai cinci meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa
Bundesliga • 11 feb., 16:25
Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa: „E gata”! A mai avut în trecut discuţii cu campioana