Închide meniul

Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu! Patronul de la FCSB i-a dat un nou mesaj! Reacția tehnicianului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 9:24

Gigi Becali l-a contactat pe Edi Iordănescu! Patronul de la FCSB i-a dat un nou mesaj! Reacția tehnicianului

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Becali susține că i-a dat, sâmbătă, un nou mesaj lui Iordănescu, iar reacția tehnicianului a venit imediat. „Hai, domne, să terminăm cu astea!„, ar fi fost replica lui Edi, după mesajul primit de la patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A zis că nu vrea să-mi pronunţe numele numele, să nu-mi mai pronunţe numele. Care e problema? Nu am nicio problemă. Nu m-am certat cu nimeni, nu am jignit pe nimeni. Chiar şi cu Edi, eu nu i-am spus să plece. Am zis ce am crezut eu. Chiar i-am dat mesaj lui Edi, alaltăieri (n.r. sâmbătă, 20 noiembrie) şi mi-a răspuns şi el ‘hai, domne, să terminăm cu toate astea’. Şi nu mai vorbesc despre el„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali, despre relația cu familia Iordănescu

Gigi Becali spune că are o relație bună cu familia Iordănescu, asta, deși Anghel Iordănescu a declarat că nu-i va mai pronunța numele, după ce l-a făcut pe fiul său să plece de la FCSB.

Mama lui e cu mine în biserică, sora lui, Maria, e cu mine în biserică. Acum este şi ăsta micu’, Andrei (n.r. unul dintre fraţii lui Edi). Dar să vedem dacă este cu mine în biserică pentru că nu e, aşa, că spui. Trebuie să fii frate întru-Domnul ca să fii cu mine în biserică„, a spus Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și