Închide meniul

Gigi Becali nu-l regretă pe Edi Iordănescu: „Îmi place ce jucăm! Mingea a fost numai la noi!” Cine a fost singurul jucător criticat după FCSB – FC Botoşani 3-1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 16:35

Gigi Becali nu-l regretă pe Edi Iordănescu: „Îmi place ce jucăm! Mingea a fost numai la noi! Cine a fost singurul jucător criticat după FCSB – FC Botoşani 3-1

Acuzaţii grave după FCSB - Botoşani

Profimedia

Gigi Becali nu-l regretă pe Edi Iordănescu

Gigi Becali este mulţumit de prestaţia echipei sale, care a întors scorul cu FC Botoşani în ultimele 15 minute. Totuşi, Ovidiu Popescu a fost pus de finanţatorul FCSB pentru prestaţia de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt mulţumit de rezultat. Chiar dacă nu câştigam, golul trebuia să cadă. Mingea a fost numai la noi, aşa îmi place mie jocul. Chiar dacă pierdeam, nu eram nemulţumit. Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, golul vine. Ei au dat un gol dintr-o aiureală. Şi dacă mai dădeau două, tot îi baţi sau îi egalezi.

Dacă Ovidiu Popescu dormea… se uita. El dormea acolo. Dar nu contează, mie îmi place ce jucăm. Chiar dacă nu câştigam, aveam o nemulţumire. Nu aveam ce să zic. S-a jucat numai la o poartă”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Citește și:

Gigi Becali, prima reacţie după ce Arsenal s-ar fi interesat de Ianis Stoica

Ianis Stoica ar putea fi următorul jucător care să aducă milioane de euro în conturile lui FCSB. Mijlocaşul ofensiv de 18 ani este monitorizat de granzii Europei, pe lista echipelor care sunt cu ochii pe internaţionalul de tineret fiind şi Arsenal.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că fiul lui Pompiliu Stoica a atras interesul „tunarilor” din Premier League.

Reclamă

„Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouăr. Toţi mi-au spus şi Meme, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare.

E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și