Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu! Mesajul antrenorului de la PAOK Salonic: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!”

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:31 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 21:07

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu! Mesajul antrenorului de la PAOK Salonic: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Ca şi Hagi, Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu de a veni selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport, Răzvan Lucescu a explicat de ce nu e momentul să revină la naţională. Antrenorul de la PAOK Salonic îşi doreşte să antreneze zi de zi, o cerinţă care nu este compatibilă cu funcţia de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu

Acum ţi-aş răspunde cu fermitate că nu (n.r. – nu vrea să revină la naţională). Eu am pasiune pentru a fi pe teren, iar asta pot să o fac numai dacă sunt acolo zi de zi„, a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au ajuns marți la Salonic, acolo unde s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu pentru a-l convinge să revină la națională. Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Răzvan Lucescu, salariu și clauze uriașe la PAOK

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro, unul imposibil de egalat de FRF. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

Reclamă

Astfel, chiar dacă Lucescu nu are parte de un mandat care să se compare cu precedentul, fiind departe de liderul Olympiacos (7 puncte după 10 etape), venirea lui la națională pare una imposibilă. Chiar şi în faţa jurnaliştilor greci, Răzvan Lucescu a anunţat că nu se pune problema de a veni la naţionala României.

„Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și