Închide meniul
NEWS ALERT

Răzvan Lucescu, VARIANTA BOMBĂ pentru postul de selecționer al României! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, surprinși în Grecia alături de antrenorul de la PAOK Salonic

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 1:05 / Actualizat: 24 noiembrie 2021, 2:35

Răzvan Lucescu, VARIANTA BOMBĂ pentru postul de selecționer al României! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, surprinși în Grecia alături de antrenorul de la PAOK Salonic

Răyvan Lucescu, întâlnire cu Răzvan Burleanu și Stoichiță în Grecia

DPA Images / William Volcov via hepta

  • Burleanu și Stoichiță, surprinși la masă cu Răzvan Lucescu
  • Gică Hagi a refuzat postul de selecționer

Variantă – șoc pentru postul de selecționer al României. După ce s-a lovit de refuzul lui Gică Hagi, Răzvan Burleanu pare că s-a reorientat către un alt nume uriaș. Conform celor de la playsport.ro, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat în Grecia pentru a discuta cu Răzvan Lucescu. Mai mult, cei trei au fost fotografiați la masă la un restaurant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa: playsport.ro

Reclamă

Răzvan Lucescu ar putea reveni la naționala României

Conform sursei citate, Răzvan Burleanu și MIhai Stoichiță au ajuns marți la Salonic, acolo unde s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu pentru a-l convinge să revină la națională. Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

Citește și:

Răzvan Burleanu l-a ofertat și pe Gică Hagi

Gică Hagi a confirmat faptul că Răzvan Burleanu i-a propus să preia echipa naţională. Preşedintele FRF i-a propus un proiect pe 4 ani.

Reclamă

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gică Hagi.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”