Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan, dezlănțuită! ”Doar o să râd de acești măscărici!” Mesaj dur pentru Ianis Stoica: ”Înseamnă că are foarte mulți bani și își permite să plătească!”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 15:13

Reclamă
Anamaria Prodan, dezlănțuită! ”Doar o să râd de acești măscărici!” Mesaj dur pentru Ianis Stoica: ”Înseamnă că are foarte mulți bani și își permite să plătească!”

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Ianis Stoica

Instagram

Toate prostiile astea, că vine Becali, nu mă interesează cu cine are contract, astea toate, trebuiesc plătite. Nu poți să-ți bați joc de munca unui om. Pe bine dacă o să mă auziți vreodată că o să zic că nu mă interesează al cui este, eu îl iau, înseamnă că trebuie să mă cer singură afară din fotbal. E vorba de educație aici, e vorba de multe lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul anilor, cred că ați înțeles cu toții cu ce specimene avem de aface, care sunt oameni, care sunt animale. La mine, câinii latră, ursul merge. De asta nu i-am băgat niciodată în seamă, de asta nu au putut să mă aibă cu nimic la mână, pentru că am fost atât de puternică și atât de mândră de mine și de numele meu.

Eu am viața mea, merg din ce în ce mai frumos. Aștept să îl ia pe Ianis, să îl ducă la Arsenal, oriunde, pentru că așa se cerne sita. Vom vedea dacă așa avem jucători cu ceea ce trebuie în pantaloni. Pentru mine, cine pleacă cu mine la drum a plecat, dacă pleacă și dispare, pe parcurs, plătește. E simplu.

De ce să mă supăr, de ce să mă enervez. După o viață, când ajuți familia jucătorului, sau jucătorul dintotdeauna, dacă au astfel de idei, și se lasă influențați de oricine pe stradă, e ok. Înseamnă că au foarte mulți bani și pot să plătească un contract pe care-l denunță”, a spus Anamaria Prodan la AS.ro.

Anamaria Prodan, mesaj pentru impresari și pentru Ianis Stoica

Anamaria Prodan i-a transmis tânărului jucător că dacă vrea să plece de la ea, va trebui să plătească. Impresarul are un mesaj și pentru cei care ”îi dau târcoale” lui Ianis Stoica.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru acești mari impresari, care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.

Eu, doar o să râd de acești măscărici care anunță tot felul de aberații și distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis este jucător înregistrat în Anglia, înseamnă că eu am o legătură acolo. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management este o firmă de aruncat și de care poți să-ți bați joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi”, a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și