Închide meniul
EXCLUSIV

Anamaria Prodan iese la atac! ”Anunț de pe acum!” Vrea conducerea fotbalului românesc: ”Amendă, să-i usture toate organele, nu de trei lei, bani pe care-i dau când parchează mașina!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:14

Anamaria Prodan iese la atac! ”Anunț de pe acum!” Vrea conducerea fotbalului românesc: ”Amendă, să-i usture toate organele, nu de trei lei, bani pe care-i dau când parchează mașina!”

Anamaria Prodan, mesaj pentru patronii din Liga 1

Instagram

Anamaria Prodan atacă dur lumea fotbalului românesc și consideră că totul este un circ. ”La noi, e țara lui Papură Vodă, toată lumea înjură. Suntem ca la tarabă”, a răbufnit Anamaria la AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac frontal la lumea fotbalului românesc

Avem comisii care nu iau act de ieșirile oamenilor din fotbal. Nu contează că se numește Becali, Prodan sau altcineva, Federația ar trebui să ia măsuri, să le dea peste bot. Ar trebui să sancționeze fiecare ieșire, pentru că de aia suntem sub tutela UEFA. De aia se întâmplă toate lucrurile astea.

Este țara lui Papură Vodă și toată lumea înjură și Federația și Liga, toți patronii ies la televizor. Toți țipă, toți urlă, toți înjură și după stăm să plângem că ne bat echipe mai slabe, că unde e fotbalul nostru. Noi suntem ca la tarabă, ne înjurăm între noi, care strigă mai tare.. N-ai ce să faci, ăsta este nivelul de educație și ne vom duce din ce în ce mai jos.

Dacă dă Dumnezeu să ajung într-o funcție de conducere, nu va mai exista așa ceva. Anunț de acum, dacă voi ajunge într-o funcție de conducere, cei care urlă pe la televizor și își bat joc de fotbal, vor merge în altă parte. Nu vor mai avea cum să facă fotbal și o sa plătească până nu mai pot.

Federația trebuie să ia măsuri, dar nu amendă de trei lei, pe care o aruncă la săraci când parchează în curte. Amendă, să-i usture toate organele, să-i vedem atunci pe bogații ăștia, mai fac ei așa”, a răbufnit Anamaria Prodan la AS.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan l-a atacat și pe Gigi Becali, după ce acesta a anunțat, la AS.ro, că ar avea o ofertă de la Arsenal pentru Ianis Stoica.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și