Închide meniul

Adevărul din spatele hârtiei trimisă lui Gigi Becali. Ce plan au pus la cale suporterii lui FCSB. „Oamenii știu că poate se trezește și nu mai vinde!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 12:00

Reclamă
Adevărul din spatele hârtiei trimisă lui Gigi Becali. Ce plan au pus la cale suporterii lui FCSB. „Oamenii știu că poate se trezește și nu mai vinde!

Planul ultrașilor lui FCSB pentru Gigi Becali.

Hepta

Suporterii lui FCSB s-au obișnuit cu stilul lui Gigi Becali și nu au încredere în onestitatea declarațiilor lui, care a anunțat că își vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Prin hârtia respectivă, ultrașii au încercat să obțină o garanție că latifundiarul din Pipera nu se mai răzgândește și chiar o scoate pe FCSB la vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul pus la cale de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

Concret, fanii lui FCSB cer, prin acea solicitare, ca Gigi Becali să-i despăgubească cu 2 milioane de euro, dacă se răzgândește. Dacă renunță ultrașii la tranzacție, atunci patronul vicecampioanei este cel care are de încasat 2 milioane de euro.

Oamenii știu că Gigi Becali poate se trezește și spune că nu mai vinde. Din acest motiv s-a făcut această solicitare. Aranjăm prin contract. Dacă eu nu îți mai cumpăr, îți plătesc două milioane de euro. În caz că nu mai vrea să vândă, plătește el două milioane de euro.

E un singur investitor, dar sunt mai mulți care vor să investească. Apoi vor deveni și sponsorii echipei. Problema este că noi am făcut hârtia la club, nu am făcut-o în batjocură. Oamenii n-au încredere că se va vinde mașina de bani. Eu vă spun că dau banii de la mine. Dacă nu avem hârtii, e o problemă.

Domnul Becali nu știe cine este finanțatorul, nu am acceptul oamenilor să fac dezvăluiri. Este foarte puternic financiar investitorul. Eu vă spun că potențial există, sunt finanțe suficiente la persoana respectivă”, a spus Gheorghe Mustață, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îi ironizează pe ultraşi

Gigi Becali spune că visul fanilor de a cumpăra FCSB este la fel de realizabil ca şi cel în care omul de afaceri ar vrea să cumpere Real Madrid. Becali e de părere că ultraşii FCSB nu vor putea să strângă mai mult de 100.000 de euro.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde„, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:48 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și