Închide meniul

Adevărul din spatele hârtiei trimisă lui Gigi Becali. Ce plan au pus la cale suporterii lui FCSB. „Oamenii știu că poate se trezește și nu mai vinde!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 12:00

Adevărul din spatele hârtiei trimisă lui Gigi Becali. Ce plan au pus la cale suporterii lui FCSB. „Oamenii știu că poate se trezește și nu mai vinde!

Planul ultrașilor lui FCSB pentru Gigi Becali.

Hepta

Suporterii lui FCSB s-au obișnuit cu stilul lui Gigi Becali și nu au încredere în onestitatea declarațiilor lui, care a anunțat că își vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Prin hârtia respectivă, ultrașii au încercat să obțină o garanție că latifundiarul din Pipera nu se mai răzgândește și chiar o scoate pe FCSB la vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul pus la cale de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

Concret, fanii lui FCSB cer, prin acea solicitare, ca Gigi Becali să-i despăgubească cu 2 milioane de euro, dacă se răzgândește. Dacă renunță ultrașii la tranzacție, atunci patronul vicecampioanei este cel care are de încasat 2 milioane de euro.

Oamenii știu că Gigi Becali poate se trezește și spune că nu mai vinde. Din acest motiv s-a făcut această solicitare. Aranjăm prin contract. Dacă eu nu îți mai cumpăr, îți plătesc două milioane de euro. În caz că nu mai vrea să vândă, plătește el două milioane de euro.

E un singur investitor, dar sunt mai mulți care vor să investească. Apoi vor deveni și sponsorii echipei. Problema este că noi am făcut hârtia la club, nu am făcut-o în batjocură. Oamenii n-au încredere că se va vinde mașina de bani. Eu vă spun că dau banii de la mine. Dacă nu avem hârtii, e o problemă.

Domnul Becali nu știe cine este finanțatorul, nu am acceptul oamenilor să fac dezvăluiri. Este foarte puternic financiar investitorul. Eu vă spun că potențial există, sunt finanțe suficiente la persoana respectivă”, a spus Gheorghe Mustață, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îi ironizează pe ultraşi

Gigi Becali spune că visul fanilor de a cumpăra FCSB este la fel de realizabil ca şi cel în care omul de afaceri ar vrea să cumpere Real Madrid. Becali e de părere că ultraşii FCSB nu vor putea să strângă mai mult de 100.000 de euro.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde„, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și