Închide meniul

Edi Iordănescu, propus ca selecţioner după refuzul lui Dan Petrescu! Ce nume importante din fotbalul românesc îl susţin pe fostul antrenor al FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 noiembrie 2021, 20:44

Edi Iordănescu, propus ca selecţioner după refuzul lui Dan Petrescu! Ce nume importante din fotbalul românesc îl susţin pe fostul antrenor al FCSB

Edi Iordănescu, propus la echipa naţională

Profimedia

Edi Iordănescu, propus ca selecţioner după refuzul lui Dan Petrescu

Recent, şi Dan Petrescu l-a refuzat pe Răzvan Burleanu, după Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. E a treia oară când „Bursucul” refuză oferta FRF. Nici patronul Neluţu Varga nu a vrut să-l lase să plece de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Edi Iordănescu e propus ca selecţioner de Mihai Stoica, managerul general al FCSB. „Îl văd ca pe un workaholic, ca pe un om care să muncească zi de zi, pentru că îi place şi e pregătit pentru această meserie, dar îl văd şi ca selecţioner. Are un discurs foarte bine structurat şi în niciun caz nu se poate ca Edi să nu se impună în faţa unui jucător, chiar dacă vorbim despre Chiricheş sau Stanciu. Cred că s-ar potrivi.

Un alt aspect extrem de important este cum pregăteşte jocurile, în funcţie de adversar, iar aici analizele pe care le făcea şi care îmi sunt proaspete în minte erau…nu pot să vorbesc decât la superlativ despre modurile în care prgătea jocurile. Un aspect foarte important esrte discursul în faţa jucătorilor şi este un motivator de excepţie. Cred că e o idee bună pe care o au cei de la FRF”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

„Are un campionat, a antrenat, vorbeşte bine. Tata e lângă el”, crede şi Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

FRF este în criză, iar variantele sunt din ce în ce mai puţine pentru banca naţionalei. Fost component al Generaţiei de Aur, Ioan Ovidiu Sabău, vine cu o variantă surpriză. Fostul mijlocaş spune că cel mai potrivit antrenor pentru a prelua postul de selecţioner este Ladislau Boloni.

Reclamă

„Văd antrenori care sunt liberi de contract, în acest moment. Dacă tot încercăm cu niște oameni care nu pot fi aduși. Răzvan nu putea să vină. El a și declarat că nu își mai dorește. Nu știu de ce se fac aceste demersuri.

A fost de la început sortită eșecului întâlnirea cu Răzvan. Știam clar că și că Gică nu poate să vină, chiar dacă am fost cu toții de acord că ar fi cel mai potrivit să vină, să reconstruiască. La fel, te duci la Răzvan, care a spus că nu mai vrea să se întoarcă în România. Atunci trebuie să faci o listă cu cei posibili, pe care poți să-i aduci”, a declarat Sabău, conform looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și