Închide meniul

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi! Un fost mare jucător din Generaţia de Aur dă verdictul: „Este o opţiune foarte bună”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 16:53

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi! Un fost mare jucător din Generaţia de Aur dă verdictul: „Este o opţiune foarte bună

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău nu vede cu ochi buni desemnarea lui Adrian Mutu printre variantele de înlocuire ale lui Mirel Rădoi. Fostul mijlocaş spune că cel mai potrivit antrenor pentru a prelua postul de selecţioner este Ladislau Boloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

Mai mult, Sabău îl critică pe Răzvan Burleanu pentru negocierile cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. „Văd antrenori care sunt liberi de contract, în acest moment. Dacă tot încercăm cu niște oameni care nu pot fi aduși. Răzvan nu putea să vină. El a și declarat că nu își mai dorește. Nu știu de ce se fac aceste demersuri. A fost de la început sortită eșecului întâlnirea cu Răzvan. Știam clar că și că Gică nu poate să vină, chiar dacă am fost cu toții de acord că ar fi cel mai potrivit să vină, să reconstruiască. La fel, te duci la Răzvan, care a spus că nu mai vrea să se întoarcă în România. Atunci trebuie să faci o listă cu cei posibili, pe care poți să-i aduci”, a declarat Sabău, conform looksport.ro.

Sabou speră în revenirea lui Boloni

Sabău speră ca federalii să se înţeleagă cu Ladislau Boloni. „Eu merg pe antrenorii care au multă experiență. Aici trebuie să fi selecționer, să fi trecut prin anumite etape ca antrenor. Ori Mutu, în momentul de față, nu are experiență. El are nevoie de câțiva ani, asta nu înseamnă că nu-l apreciez sau că îl desconsider, dar eu văd antrenori care au ani mulți în spate, căliți, trecuți prin toate etapele, prin victorii, nereușite, presiune și așa mai departe.

Din punctul meu de vedere, Boloni este o opțiune nu bună, foarte bună. Îl știu foarte bine, știu ce om este, ce ambiții și experiență are. Un om foarte capabil și a antrenat totuși în Franța, în Belgia, în Portugalia. A antrenat la cel mai înalt nivel, cu valori. Știe să gestioneze”, a spus Sabău, care nu crede că salariul pe care l-ar cere Boloni ar fi o problemă, așa cum s-a discutat: „Nu cred că îl aduci pe cineva pe 15.000-20.000 de euro, pentru că Boloni a cerut 25.000, de exemplu. Hai să fim serioși”, a mai spus Sabău, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și