Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat verdictul: „Este cel mai bun fotbalist din Liga 1!” La cât este cotat și pe ce sumă poate fi transferat

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 8:18

Reclamă
Dumitru Dragomir a dat verdictul: „Este cel mai bun fotbalist din Liga 1! La cât este cotat și pe ce sumă poate fi transferat

Dumitru Dragomir a dat verdictul

Hepta

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului, în sezonul precedent, iar acum, are cinci reușite, deși nu a evoluat timp de aproape două luni, fiind accidentat. Florin Tănase are și patru pase de gol, în cele 13 partide jucate în acest sezon, până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a dat verdictul

„Părerea mea este că a fost cea mai bună repriză a acestui campionat, cea secundă. Au jucat bine. Și când Tănase joacă prost echipa lui câștigă! E cel mai bun fotbalist din România, indiferent de spune lumea.

Din ambele echipe ale Craiovei nu poți să faci o echipă de locul 4! Antrenorii sunt buni, jucătorii, mai puțin. Degeaba sperau la titlu. Ei au 2-3 tineri care ar trebui să joace titulari, sunt talentați. Mă refer la Cîmpanu, la Căpățînă, la Baiaram. Ar putea să meargă pe mai mulți tineri”, susține Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Florin Tănase poate pleca pe 3.000.000 de euro

Golgheter în sezonul trecut, Tănase a semnat prelungirea contractului cu FCSB. „Decarul” vicecampioanei este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. În noul contract, Tănase are și o clauza de reziliere, conform căreia poate pleca oricând pentru 3.000.000 de euro.

Tănase este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Conform transfermarkt.com, căpitanul de la FCSB are o valoare de 5.000.000 de euro. Fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir, crede că Tănase s-ar plia excelent la Galatasary, acolo unde mai evoluează alți doi români, Cicâldău și Moruțan.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și