Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Florin Tănase, convins că i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. Cum s-a contrat cu un reporter: „Care greşeli?”. Ce a spus despre schimbarea antrenorului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2021, 22:40

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Florin Tănase, convins că i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. Cum s-a contrat cu un reporter: „Care greşeli?. Ce a spus despre schimbarea antrenorului

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase i-a pasat decisiv lui Şut, la golul de 2-1. A greşit la golul de 2-2 şi a avut un dialog surprinzător cu un reporter, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB 2-3. Prima reacţie a lui Florin Tănase

Un meci frumos pentru spectatori, pentru noi destul de greu. Am întâlnit un adversar bun, care în repriza a doua a jucat fotbal. Poate şi pe o cădere fizică a noastră. Prima repriză am controlat-o total. Pe final am luat cele 3 puncte. Cred că au avut nişte situaţii foarte bune de a marca în repriza a doua, poate acolo s-a făcut diferenţa. Golul egalizator al lor a venit din nimic, pe o greşeală făcută de mine.

Care greşeli? (Reporter: Ai pierdut acea minge) Şi mai care. Când am alunecat? Vezi că nu le ştii? Te ajut eu. Şi pasa de gol ai uitat-o. Se întâmplă, nu cred că există fotbalist să nu greşească„, a declarat Florin Tănase după Universitatea Craiova – FCSB 2-3.

Roş-albaştrii sunt euforici după victoria din Bănie. Sunt siguri că au scos-o pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu.

Cred că da, le va fi foarte greu dacă CFR va câştiga. Cred că o să fie 17 puncte, este destul de greu. Trebuie să o facem noi să fie o luptă în doi. Să câştigăm toate meciurile„, a mai spus Florin Tănase.

Reclamă

Florin Tănase: „Îi mulţumim lui Edi Iordănescu pentru munca foarte bună de aici”

Căpitanul roş-albaştrilor a vorbit despre schimbarea de antrenor. A ţinut să-i mulţumească din nou lui Edi Iordănescu şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar. Mihai Stoica a anunţat că jucătorii l-au cerut pe Toni Petrea.

Continuă, ne bucurăm, am avut o serie foarte bună cu Edi. A făcut o muncă foarte bună aici, îi mulţumim pentru perioada petrecută împreună. Şi anul trecut am avut o serie foarte bună de victorii, din păcate ne-am stins în play-off.

Ne-a întrebat şi am răspuns (n.r. dacă l-au cerut pe Toni Petrea). Cu antrenamentele pe care le face, cu ceea ce ne cere să jucăm. Cu ce putea să ne cucerească?„, a reacţionat Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 13, din penalty. Până la pauză, Dumiter (16) şi Şut (39) au întors scorul. Cîmpanu a făcut 2-2, în minutul 57, dar Cordea a stabilit echipa câştigătoare în prelungiri.

FCSB continuă lupta cu CFR Cluj pentru titlul de campioană a României. Roş-albaştrii s-au apropiat la cinci puncte de liderul Ligii 1, care joacă luni cu Academica Clinceni. Dacă se vor impune, jucătorii lui Dan Petrescu se pot distanţa la 17 puncte de Universitatea Craiova.

Pentru echipa lui Toni Petrea urmează duelul de acasă, cu UTA. Jucătorii lui Reghecampf au deplasare pe terenul Botoşaniului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și