Închide meniul

Fanii lui Dinamo i-au decis soarta lui Mircea Rednic! Ce se va întâmpla cu antrenorul: „Arătam ca o corabie pe punctul de scufundare”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 13:37

Reclamă
Fanii lui Dinamo i-au decis soarta lui Mircea Rednic! Ce se va întâmpla cu antrenorul: „Arătam ca o corabie pe punctul de scufundare

Mircea Rednic, ameninţat cu demiterea

Profimedia

Dinamo nu bate pe nimeni cu Mircea Rednic pe banca tehnică, dar suporterii acţionari ai echipei din Ştefan cel Mare au în continuare încredere în antrenorul Mircea Rednic. Deşi se vorbea despre înlocuirea acestuia cu Leo Grozavu sau cu Dusan Uhrin, dinamoviştii nici nu vor să audă despre acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo i-au decis soarta lui Mircea Rednic

Suporterii acţionari din programul DDB au anunțat că Mircea Rednic va beneficia în continuare de încredere, deşi chiar antrenorul a spus că este pregătit să plece de la echipă, dacă fanii-acționari au altă soluție. Un comunicat al celor de la PCH vine să clarifice situaţia. Totuşi, suporterii spun că au o singură aşteptare. Jucătorii să fie la parametri optimi din punct de vedere fizic până la finalul anului 2021.

S-a decis soarta antrenorului de la Dinamo

„Timonierul rămâne pe poziții. Înainte de meciul de vineri, Dinamo arăta ca o corabie pe punctul de a se scufunda, iar toți cei aflați la bord încercau să găsească soluții disperate pentru a o menține pe linia de plutire.

Mircea Rednic rămâne la Dinamo, iar viitorul clubului depinde de el. Nici DDB, nici Peluza Cătălin Hîldan nu-l vor înlocui pe Mircea Rednic. Nu avem timpul necesar și nici nu vrem o înlocuire a antrenorului într-un moment atât de delicat când punctele și stabilitatea sunt cele mai importante.

Antrenorul Mircea Rednic are parte de toată susținerea noastră pentru a scoate Dinamo din situația în care se află la ora actuală, iar el nu trebuie decât să facă în așa fel încât anul 2021 să se încheie cu speranța unei reveniri a formei fizice în cadrul echipei, iar în 2022 să vedem un Dinamo renăscut, compact și omogen”, spun cei de la PCH, într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și