Închide meniul

Gigi Becali, în război cu suporterii! Ce a putut să le spună acestora: „Poţi să iei campionatul şi fără ei”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 14:19

Reclamă
Gigi Becali, în război cu suporterii! Ce a putut să le spună acestora: „Poţi să iei campionatul şi fără ei

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu mai vrea să audă de suporterii celor de la FCSB. Ultraşii i-au vandalizat gardurile palatului din Aleea Alexandru, dar nu s-au oprit aici. Au scris mesaje jignitoare la adresa latifundiarului din Pipera şi pe statuia de pe DN 65, la intrarea în Scorniceşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, în război cu suporterii

După ce i-a fost vandalizată statuia, Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa ultraşilor. Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că Edi Iordănescu a fost îndepărtat din funcţia de antrenor a vicecampioanei.

„Ce pot să fac? Ei ar trebui să se uite la Dinamo, Rapid (n.r. de situaţiile prin care trec rivalele) și să fie mulțumiți, zic eu. E problema lor, eu mi-am propus să fac bani. Nu mai vreau să am tangențe cu suporterii. Eu fac fotbal și vreau să fac bani. Suporterul merge la meci și dacă vrea să o susțină, bine, dacă nu, nu. Nu vreau să am de-a face cu ei. Poți să iei campionatul și fără suporteri.

E posibilă cedarea clubului către oricine are 10 milioane de euro, dar ia societatea, jucătorii îi iau eu. Da, am înregistrat brandul FCS Becali, că aşa e. Așa o să numesc viitoarea echipă. Suporterii vin acolo unde sunt rezultatele. Oamenii o să vină la Becali. Mai ales că oamenii de 29-30 de ani nu știu de Steaua, știu de mine și de FCSB. Cred că mulți mă iubesc pe mine și o să susțină FCSB”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB speră să-i fure titlul CFR-ului

FCSB a bătut la Craiova cu 3-2 şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul campionatului, CFR Cluj. Totuşi, ardelenii antrenaţi de Dan Petrescu au un meci mai puţin. Campioana joacă în această seară cu lanterna roşie a Ligii 1, Academica Clinceni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și