Închide meniul

Gigi Becali face dezvăluirea care va declanşa un scandal imens! Lovitură totală pentru Anamaria Prodan: „Nu mai vreau să aud de ea”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 13:02

Gigi Becali face dezvăluirea care va declanşa un scandal imens! Lovitură totală pentru Anamaria Prodan: „Nu mai vreau să aud de ea

Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan

Colaj Hepta

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă. Atacantul Ianis Stoica a rupt înţelegerea cu Anamaria Prodan şi a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. Această dezvăluire îl va duce pe fotbalist la tribunal. Anamaria Prodan, cea care îl avea semnat pe Ianis Stoica, a spus deja ce va face dacă fotbalistul rupe unilateral contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali face dezvăluirea care va declanşa un scandal imens

Ianis Stoica a intrat deja în atenţia unor echipe mari din Europa. Arsenal şi Liverpool l-ar vrea pe atacantul celor de la FCSB. Tunarii au pus deja pe masă 7,5 milioane de euro, dar Becali a cerut 10 milioane de euro. Şase goluri şi pase decisive a reuşit Ianis Stoica în acest sezon, iar acum este în centrul unui scandal imens. Gigi Becali susţine că tatăl lui Ianis Stoica, Pompiliu Stoica, a cerut să schimbe contractul de impresariere sportivă. Să o înlocuiască pe Anamaria Prodan cu Ioan Becali.

„Nu am treabă, nici nu știam. M-a sunat Giovanni și mi-a spus “A venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat “Esti de acord?”. I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treaba cu ea. Da, am încredere în Ianis (Stoica), pentru că e greu să găsești un nouar marcator. Ianis vede bine jocul, reușește să țină mingea, are un talent. Sunt rari astfel de jucători”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB vrea 50 de milioane de euro pentru atacant

După ce a spus că vrea 10 milioane de euro pentru atacant, Gigi Becali a mărit pretenţiile. ”Eu propun ca Ianis Stoica să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, e copt. El e foarte bine făcut, e puternic, la 18 ani, la 21 de ani…”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și