Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football! ”Îmi este greu să mai cred în premiile fotbalistice. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 9:02

Reclamă
Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football! ”Îmi este greu să mai cred în premiile fotbalistice. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”

Lionel Messi primește Balonul de Aur de la bunul său prieten, Luis Suarez

Profimediaimages

Chiar dacă nu a menționat cine ar fi meritat să pună mâna pe râvnitul trofeu, fostul uriaș portar al lui Real Madrid susține că nu trebuia să ajungă la Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îmi este din ce în ce mai greu să cred în premiile fotbalistice. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din toată istoria, dar trebuie să începi să știi să catalogezi cei mai remarcabili jucători la finalul unui sezon. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”, a scris San Iker pe Twitter.

Balonul de Aur 2021 | Lothar Matthaus: Niciunul nu merita trofeul mai mult decât Lewandoswki

Un alt nume mare al fotbalului mondial, Lothar Matthaus, câștigător al trofeului în 1990, susține că Robert Lewandowski trebuia să fie recompensat cu Balonul de Aur 2021.

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus și legendarul Matthaus, citat de Sky Germania.

Reclamă

Balonul de Aur 2021 | Lionel Messi, mesaj clar pentru France Football

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de Bayern Munchen, în 2020, Robert Lewandowski a câștigat tripla Liga Campionilor – campionat – Cupa Germanie, Supercupa Germaniei și Supercupa Europei. Jucătorul de 33 de ani e cotat la 60 de milioane de euro.

În 47 de meciuri adunate în sezonul 2019-2020, în toate competițiile, Lewa a marcat 55 de goluri și a oferit 10 pase de gol. 15 dintre goluri au venit în Liga Campionilor, iar 34 în Bundesliga.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și