Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football! ”Îmi este greu să mai cred în premiile fotbalistice. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 9:02

Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football! ”Îmi este greu să mai cred în premiile fotbalistice. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”

Lionel Messi primește Balonul de Aur de la bunul său prieten, Luis Suarez

Profimediaimages

Chiar dacă nu a menționat cine ar fi meritat să pună mâna pe râvnitul trofeu, fostul uriaș portar al lui Real Madrid susține că nu trebuia să ajungă la Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îmi este din ce în ce mai greu să cred în premiile fotbalistice. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din toată istoria, dar trebuie să începi să știi să catalogezi cei mai remarcabili jucători la finalul unui sezon. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”, a scris San Iker pe Twitter.

Balonul de Aur 2021 | Lothar Matthaus: Niciunul nu merita trofeul mai mult decât Lewandoswki

Un alt nume mare al fotbalului mondial, Lothar Matthaus, câștigător al trofeului în 1990, susține că Robert Lewandowski trebuia să fie recompensat cu Balonul de Aur 2021.

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus și legendarul Matthaus, citat de Sky Germania.

Reclamă
Citește și:

Balonul de Aur 2021 | Lionel Messi, mesaj clar pentru France Football

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de Bayern Munchen, în 2020, Robert Lewandowski a câștigat tripla Liga Campionilor – campionat – Cupa Germanie, Supercupa Germaniei și Supercupa Europei. Jucătorul de 33 de ani e cotat la 60 de milioane de euro.

În 47 de meciuri adunate în sezonul 2019-2020, în toate competițiile, Lewa a marcat 55 de goluri și a oferit 10 pase de gol. 15 dintre goluri au venit în Liga Campionilor, iar 34 în Bundesliga.

Recomandări
  • Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021
  • Robert Lewandowski a fost favoritul multor oameni de fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și