Închide meniul

„Rămâne acea ruşine de penalty!” Gică Hagi, scos din minţi după Gaz Metan – Farul 1-1: „Cine sunteţi dumneavoastră?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 10:02

„Rămâne acea ruşine de penalty! Gică Hagi, scos din minţi după Gaz Metan – Farul 1-1: „Cine sunteţi dumneavoastră?

Gică Hagi s-a enervat după Gaz Metan - Farul 1-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Farul Constanţa a obţinut în ultima clipă o remiză pe terenul celor de la Gaz Metan. Golgheterul Jefte Bentacor a egalat la ultima fază a meciului, dintr-un penalty contestat vehemetn de gazde. La finalul partidei, Hagi a spus că echipa sa merita să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, scos din minţi după Gaz Metan – Farul 1-1

“Cred că meritam mai mult, meritam victoria”, a spus Gică Hagi, după care a început un dialog încins cu un jurnalist local.

“Per ansamblu, ați meritat un punct, dar rămâne acea rușine de penalty. Ion Crăciunescu a spus că n-a fost nici pomeneală de penalty”, a fost mesajul care l-a enervat pe Hagi.

“Cine sunteți dumneavoastră?”, l-a întrebat Hagi, vizibil iritat. Iar dialogul dintre cei doi a continuat.

Jurnalist: “De la un post de radio din Mediaș”.

Reclamă

Hagi: “Un post de radio? N-are nume?”.

Jurnalist: “Radio Ring”.

Hagi: ”Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul din prima repriză. A fost ofsaid, s-a scris. Plus că a fost penalty la Jefte, iar fundașul vostru central trebuia să fie eliminat! N-am văzut faza penalty-ului, că eram departe”.

Reclamă 4 / 0/3

Gaz Metan – Farul 1-1 | Iulian Călin a pus gaz pe foc după ce a acordat uşor un penalty

Iulian Călin a pus gaz pe foc după ce a acordat uşor un penalty în prelungiri. De asemenea, un moment halucinant s-a petrecut înaintea executării loviturii de la 11 metri.

Gaz Metan Mediaş – Farul Constanţa a avut un final nebun cu arbitrul Iulian Călin în prim plan. În minutele de prelungiri, echipa lui Gică Hagi a primit un penalty contestat vehement de gazde, după un duel între Adrian Petrea şi De Moura.

Înaintea executării loviturii de la 11 metri s-a petrecut un moment halucinant: Yuri Matias l-a călcat pe picior pe Jefte Betancor. Golgheterul Farului a transformat penalty-ul, iar un scandal monstru s-a iscat pe teren. Bodyguarzii au intervenit pentru ca Iulian Călin să poată pleca în siguranţă!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și