Închide meniul

Bănel Nicoliţă a revenit în România, după ce s-a spus că a fugit din ţară din cauza interlopilor şi cămătarilor. Ce anunţ a făcut

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 15:26

Reclamă
Bănel Nicoliţă a revenit în România, după ce s-a spus că a fugit din ţară din cauza interlopilor şi cămătarilor. Ce anunţ a făcut

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut mai multe informaţii conform cărora Bănel Nicoliţă ar fi fugit din ţară din cauza interlopilor şi cămătarilor. Ulterior, fostul internaţional român a negat cu vehemenţă faptul că ar avea probleme cu cămătarii, dar a admis faptul că era plecat din ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a revenit în România şi a anunţat că are planuri mari echipa de fotbal din Făurei.

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a”, a spus Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Bănel Nicoliţă ar fi fugit în SUA de teama cămătarilor

Fostul internațional cu 37 de selecții la prima reprezentativă a României a revenit la formația din localitatea sa natală, CS Făurei, în Liga 3. Bănel Nicoliță s-a implicat total după spusele lui, devenind antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor la echipa sa de suflet, însă această decizie avea să-i atragă o mulţime de probleme.

După ce a investit peste 300.000 de euro la gruparea brăileană, bani care s-au terminat, unul dintre principalele motive ale divorțului de fosta sa soție, Cristina, Bănel Nicoliță nu s-a oprit. Acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în SUA de frică și pentru a încerca să facă rost de bani.

Reclamă

Peste ocean, Nicoliță a întâmpinat alte probleme. Din Statele Unite a vrut să treacă granița în Mexic și a fost la un pas de a fi reținut de autorități din cauza unor nereguli în documente. Fotbalistul ar fi reușit să scape „ca prin urechile acului” datorită calității sale principale: viteza.

„Sunt plecat din ţară”. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor

Fostul fotbalist a ieșit la rampă şi vorbeşte despre zvonurile care au apărut în legătură cu el. Bănel Nicoliţă recunoaşte că a plecat din țară, dar neagă că ar avea probleme și datorii.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-0, finala Cupei României. Miză uriaşă: trofeul şi prezenţa în Europa League! 20:20 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și