Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Bănel Nicoliță a fugit din Romania de frica interlopilor și a cămătarilor: „O sa mă interesez!”

Publicat: 27 octombrie 2021, 15:41

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Bănel Nicoliță a fugit din Romania de frica interlopilor și a cămătarilor: „O sa mă interesez!

Gigi Becali, patron FCSB

Hepta

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Bănel Nicoliță a fugit din Romania de frica interlopilor și a cămătarilor

Bănel Nicoliță are probleme grave cu banii, iar Gigi Becali a oferit prima reacție după ce a aflat de situația acestuia. Patronul FCSB nu a mai vorbit cu fostul internațional, însă a anunțat că va încerca să afle ce se întâmplă cu fostul său favorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei?

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Bănel Nicoliță ar fi ajuns într-o situație dramatică. Fostul jucător al Stelei s-a împrumutat la interlopi și, de disperare, a luat decizia radicală de a fugi în Statele Unite.

Conform fanatik.ro, fostul internațional a investit toți banii la echipa din Făurei, dar asta nu e tot. El a apelat la cămătari, la care s-a împrumutat o sumă totală de 100.000 de euro. Văzând că nu are soluții pentru a o returna, Nicoliță a ales să plece în Statele Unite, asta după ce investise în Făurei și 300.000 de euro din banii săi.

Reclamă

Conform sursei citate, Bănel Nicoliță ar fi pierdut apartamente, bunuri și ce mai economisise în carieră. Asta în situația în care, în Ligue 1, la Saint Etienne, în perioada 2011-2013, avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Mai mult, Bănel a fost aproape să fie arestat, atunci când a vrut să plece din Statele Unite în Mexic. El a avut probleme la traversarea graniței, existând nereguli în acel moment.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”
Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!
Liga 1 • 0:39
„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul