Închide meniul

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul german cu mamă româncă şi „perla” lui Manchester City pot ajunge în iarnă la FC Barcelona

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 18:47

Reclamă
Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul german cu mamă româncă şi „perla lui Manchester City pot ajunge în iarnă la FC Barcelona

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor

Profimedia

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor

Xavi este hotărât să facă revoluţie în aceasă iarnă la FC Barcelona. Antrenorul catalanilor vrea să transfere două „perle” din fotbalul mondial. Este vorba despre Karim Adeyemi (19 ani) şi Ferran Torres (21 ani), potrivit Sky Sports.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul atacant al lui Salzburg poate fi cumpărat de gruparea de pe Cam Nou cu aproximativ 40 de milioane de euro, în timp ce Ferran Torres costă 70 de milioane de euro, sumă de aproximativ trei ori mai mare decât cea pe care a plătit-o Manchester City.

  • 20 de milioane de euro este cota lui Karim Adeyemi, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, el a bifat 25 de apariții pentru Salzburg în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont 15 goluri și două assist-uri.
  • 50 de milioane de euro este cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, el a bifat 7 apariții pentru campioana Angliei în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont 7 goluri și trei assist-uri.

De când a venit Xavi, Barcelona a obținut semnătura lui Dani Alves (38 de ani). Veteranul brazilian a revenit pe Camp Nou la cinci ani după plecarea sa.

FC Barcelona l-a ratat pe Karim Adeyemi, atacantul român cu mamă româncă, în urmă cu 3 ani

Cu 3 ani în urmă, Barcelona a vrut să plătească 8 milioane de euro pentru puştiul care avea atunci 16 ani. Arsenal, Bayern Munchen, Liverpool sau Chelsea au vrut să îl transfere. Salzburg l-a adus pe Adeyemi de la Unterhaching, pentru 3.5 milioane de euro, în 2018.

„Familia mea și cu mine ne simțim foarte bine la Salzburg, ne putem dezvolta foarte bine aici. Eu am decis să rămân la Salzburg. A fost o idee bună. În 2020 a trebuit să muncim toți mai mult din cauza pauzelor provocate de coronavirus”, conform transfermarkt.de, citat de digisport.ro.

Reclamă

Karim Adeyemi s-a născut și a crescut în Germania, din mamă româncă și tată nigerian. El ar fi putut să joace pentru echipa națională a României, dar a ales să evolueze pentru germani. Adeyemi a debutat deja pentru naționala lui Hansi Flick.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și