Închide meniul

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul german cu mamă româncă şi „perla” lui Manchester City pot ajunge în iarnă la FC Barcelona

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 18:47

Reclamă
Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul german cu mamă româncă şi „perla lui Manchester City pot ajunge în iarnă la FC Barcelona

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor

Profimedia

Xavi vrea să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor

Xavi este hotărât să facă revoluţie în aceasă iarnă la FC Barcelona. Antrenorul catalanilor vrea să transfere două „perle” din fotbalul mondial. Este vorba despre Karim Adeyemi (19 ani) şi Ferran Torres (21 ani), potrivit Sky Sports.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul atacant al lui Salzburg poate fi cumpărat de gruparea de pe Cam Nou cu aproximativ 40 de milioane de euro, în timp ce Ferran Torres costă 70 de milioane de euro, sumă de aproximativ trei ori mai mare decât cea pe care a plătit-o Manchester City.

  • 20 de milioane de euro este cota lui Karim Adeyemi, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, el a bifat 25 de apariții pentru Salzburg în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont 15 goluri și două assist-uri.
  • 50 de milioane de euro este cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, el a bifat 7 apariții pentru campioana Angliei în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont 7 goluri și trei assist-uri.

De când a venit Xavi, Barcelona a obținut semnătura lui Dani Alves (38 de ani). Veteranul brazilian a revenit pe Camp Nou la cinci ani după plecarea sa.

FC Barcelona l-a ratat pe Karim Adeyemi, atacantul român cu mamă româncă, în urmă cu 3 ani

Cu 3 ani în urmă, Barcelona a vrut să plătească 8 milioane de euro pentru puştiul care avea atunci 16 ani. Arsenal, Bayern Munchen, Liverpool sau Chelsea au vrut să îl transfere. Salzburg l-a adus pe Adeyemi de la Unterhaching, pentru 3.5 milioane de euro, în 2018.

„Familia mea și cu mine ne simțim foarte bine la Salzburg, ne putem dezvolta foarte bine aici. Eu am decis să rămân la Salzburg. A fost o idee bună. În 2020 a trebuit să muncim toți mai mult din cauza pauzelor provocate de coronavirus”, conform transfermarkt.de, citat de digisport.ro.

Reclamă

Karim Adeyemi s-a născut și a crescut în Germania, din mamă româncă și tată nigerian. El ar fi putut să joace pentru echipa națională a României, dar a ales să evolueze pentru germani. Adeyemi a debutat deja pentru naționala lui Hansi Flick.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și