Închide meniul

Mihai Stoica a recunoscut superioritatea campioanei CFR Cluj: „Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind?”

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 15:59

Reclamă
Mihai Stoica a recunoscut superioritatea campioanei CFR Cluj: „Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind?

Mihai Stoica, veşti uriaşe pentru fanii FCSB

Hepta

„Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind? Nu e nicio rivalitate joacă singuri. Am fost înjuraţi peste tot, dar la Arad nu, mare lecţie de civilizaţie. Uite, la Timişoara ne rupeau, dar cei de la Timişoara au ei o chestie, că au ei o rivalitate cu Steaua, nu ştiu de unde şi până unde, ca şi cei de la Ploieşti, că şi ăia au rivalitate cu Steaua (n.r. cu FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, şase victorii în ultimele 10 meciuri cu FCSB

Unde aveti, mă, voi rivalitate cu Steaua? Steaua a avut rivalitate cu Dinamo tot timpul şi cu Rapid, în 2006, şi ce rivalitate am mai avut? Cu Craiova, când era Craiova Maxima, dar atunci nu era Steaua aşa maximă atunci „, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.

În ultimele zece întâlniri dintre CFR şi FCSB, campioana a înregistrat şase victorii. FCSB are un singur succes, iar alte trei meciuri s-au terminat la egalitate.

Probleme mari la CFR Cluj

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere. Încă un scandal uriaş a avut loc la campioană. Doi jucători s-au luat la bătaie, chiar sub privirile lui Dan Petrescu, cel care a avut o reacţie neaşteptată.

Alexandru Chipciu şi Bouhenna s-au bătut serios la un antrenament înainte ca mai mulţi colegi să intervină şi să îi despartă. Cei doi au apucat să dea câteva lovituri înainte de încheierea incidentului.

Reclamă

Totul a pornit în urma unui duel dintre cei doi. Culmea e că Dan Petrescu a ales să nu îi amendeze. Asta pentru că „Bursucul” este cel care le ceruse să fie mai duri şi să aibă determinare.

Alexandru Chipciu nu e la prima abatere

La începutul lui august, Alex Chipciu a fost exclus din lot de Marius Şumudică înaintea partei tur cu Young Boys Berna.

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și