Închide meniul

Mihai Stoica a recunoscut superioritatea campioanei CFR Cluj: „Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 15:59

Mihai Stoica a recunoscut superioritatea campioanei CFR Cluj: „Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind?

Mihai Stoica, veşti uriaşe pentru fanii FCSB

Hepta

„Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind? Nu e nicio rivalitate joacă singuri. Am fost înjuraţi peste tot, dar la Arad nu, mare lecţie de civilizaţie. Uite, la Timişoara ne rupeau, dar cei de la Timişoara au ei o chestie, că au ei o rivalitate cu Steaua, nu ştiu de unde şi până unde, ca şi cei de la Ploieşti, că şi ăia au rivalitate cu Steaua (n.r. cu FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, şase victorii în ultimele 10 meciuri cu FCSB

Unde aveti, mă, voi rivalitate cu Steaua? Steaua a avut rivalitate cu Dinamo tot timpul şi cu Rapid, în 2006, şi ce rivalitate am mai avut? Cu Craiova, când era Craiova Maxima, dar atunci nu era Steaua aşa maximă atunci „, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.

În ultimele zece întâlniri dintre CFR şi FCSB, campioana a înregistrat şase victorii. FCSB are un singur succes, iar alte trei meciuri s-au terminat la egalitate.

Probleme mari la CFR Cluj

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere. Încă un scandal uriaş a avut loc la campioană. Doi jucători s-au luat la bătaie, chiar sub privirile lui Dan Petrescu, cel care a avut o reacţie neaşteptată.

Alexandru Chipciu şi Bouhenna s-au bătut serios la un antrenament înainte ca mai mulţi colegi să intervină şi să îi despartă. Cei doi au apucat să dea câteva lovituri înainte de încheierea incidentului.

Reclamă

Totul a pornit în urma unui duel dintre cei doi. Culmea e că Dan Petrescu a ales să nu îi amendeze. Asta pentru că „Bursucul” este cel care le ceruse să fie mai duri şi să aibă determinare.

Alexandru Chipciu nu e la prima abatere

La începutul lui august, Alex Chipciu a fost exclus din lot de Marius Şumudică înaintea partei tur cu Young Boys Berna.

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj, 6 victorii în ultimele 10 meciuri cu FCSB
  • Ardelenii sunt la 8 puncte distanţă de FCSB, în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și