Închide meniul

Dan Petrescu, marea lovitură a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Şeful FRF a zburat la Cluj. Negocierile au loc acum. Clauza uriaşă din contractul cu CFR

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 15:00

Reclamă
Dan Petrescu, marea lovitură a lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Şeful FRF a zburat la Cluj. Negocierile au loc acum. Clauza uriaşă din contractul cu CFR

Dan Petrescu, în timpul unui meci

Hepta

Conform digisport.ro, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, au plecat spre Cluj, chiar în această dimineaţă, obiectul fiind unul clar: să îl convingă pe Dan Petrescu să devină înlocuitorul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată anunţă că şansele ca „Bursucul” să accepte propunerea sunt foarte mari. Rămâne de văzut cum va gestiona Petrescu situaţia cu CFR Cluj, de care îl leagă un contract până în 2024, dar şi o clauză de reziliere de 600.000 de euro.

”Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fot clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, spunea Petrescu, înaintea meciului cu Academica Clinceni, 2-0.

Conducerea campioanei CFR Cluj, anunţ incredibil despre Dan Petrescu

Dan Petrescu pare că are parte de înţelegere din partea ardelenilor. Asta dacă ţinem cont de declaraţiile făcute recent de Cristi Balaj.

„Trebuie să recunosc, Dan Petrescu merită să fie la națională, este un antrenor valoros. Știu că își dorește, dar trebuie respectate regulamentele. Dan Petrescu este sub contract cu noi, nu a fost contactat de nimeni, este interzis să fie contactat un antrenor sau jucător, aflați sub contract. Este normal să fie pe lista Federației, este un antrenor valoros, dar eu i-am zis că am venit la CFR și pentru el, vom sta împreună doi ani jumătate”, a declarat Cristi Balaj pentru playsport.ro.

Reclamă

Iniţial, FRF a avut o listă cu 12 posibili viitori selecţioneri. Dintre cei 12 antrenori, doi au refuzat, însă, deja oferta, Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. De asemenea, Cosmin Olăroiu este greu de crezut că va accepta o eventuală propunere, având în vedere că a semnat de curând un contract al Al-Sharjah, grupare din Emiratele Arabe Unite.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și