Închide meniul
Foto

„M-am săturat de mizeria lui”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Este compromis definitiv”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 9:07

Reclamă
„M-am săturat de mizeria lui”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Este compromis definitiv”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi a lansat acuzaţii extrem de grave în scandalul divorţului de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi a spus că pentru ea antrenorul este „mort”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a divorţa de Anamaria Prodan după 15 ani de relaţie a făcut-o pe vedetă să iasă în public şi să îl desfiinţeze pur şi simplu pe antrenor. Mai mult, Anamaria Prodan este convinsă că Reghe va avea din ce în ce mai multe probleme din acest moment. „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs! Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Divorţul anului în România

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa după aproximativ 15 ani de căsnicie. Antrenorul a fost cel care a anunţat că a depus actele de divorţ chiar dacă agentul susţine că nu a primit nimic în acest sens. Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc alături de care va deveni tată de băiat la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să se căsătorească după ce divorţul de Anamaria Prodan se va oficializa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs Vezi toate știrile
Citește și