Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incredibile ale vedetei în scandalul momentului: „Ca s-o știți și p-asta!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 12:38

Reclamă
Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incredibile ale vedetei în scandalul momentului: „Ca s-o știți și p-asta!”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu mai scapă de probleme. Este implicată în scandalul divorţului de Laurenţiu reghecampf, după ce antrenorul s-a decis să o părăsească după 15 ani de relaţie. Reghecampf se iubeşte cu Corina Caciuc, iar noua iubită a acestuia urmează să-i dăruiască antrenorului un copil la finalul lunii mai a anului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă

Acum, Anamaria Prodan s-a decis să dea cărţile pe faţă. Pe lângă scandalul divorţului de Laurenţiu reghecampf, vedeta a intrat într-un nou război. Atacantul celor de la FCSB, Ianis Stoica, a decis să o trădeze pe Anamaria Prodan şi să semneze cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. La auzul acestei veşti, Anamaria Prodan s-a dezlănţuit pur şi simplu.

Nici nu vrea să audă de o nouă trădare, după ce l-a pierdut pe Dennis Man. Spune că Ianis Stoica va plăti scump faptul că s-a dus la firma lui Giovanni Becali. Mai mult, vedeta îl consideră responsabil pe Gigi Becali pentru această dezertare.

Gigi Becali l-ar fi blocat pe Ianis Stoica

Mai mult, Anamaria Prodan spune că Ianis Stoica a ratat un transfer în Germania din cauza lui Gigi Becali. „Anamaria a explicat și motivul pentru care contractul de reprezentare cu Ianis Stoica e înregistrat la federația engleză: ”Eu fac parte dintr-o companie numită SPOCS, iar unul dintre parteneri are licență pe Anglia. E foarte simplu. Ianis a și fost propus de mult timp prin Anglia, iar singurii care puteau anunța dacă există sau nu oferte de aici eram noi, cei din SPOCS. De exemplu, Becali n-a vrut să-l lase la Stuttgart, ca s-o știți și p-asta!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și