Închide meniul

Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos! Fundaşul s-a accidentat din nou şi va rata Lens – PSG

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 17:43

Reclamă
Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos! Fundaşul s-a accidentat din nou şi va rata Lens – PSG

Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi va rata Lens - PSG

Profimedia

Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos

Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul lui PSG pentru deplasarea de la Lens. Potrivit L’Equipe, veteranul se confruntă cu probleme musculare şi va reveni la antrenamente începând de duminică. Ander Herrera, Julian Draxler şi Neymar sunt şi ei accidentaţi şi vor rata meciul din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos a avut cu probleme medicale de când a ajuns în capitala Franței. În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos este cotat la 10 milioane de euro. Contractul său cu PSG expiră în 2023.

Sergio Ramos a debutat la PSG în victoria cu St. Ettienne

Așteptarea a luat sfârșit pentru Sergio Ramos în victoria cu St. Etienne, scor 3-1. Fundașul spaniol a bifat prima apariție în tricoul celor de la PSG.

Mauricio Pochettino și-a trimis în teren toate vedetele pentru meciul cu St. Etienne. Pe lângă Sergio Ramos, au fost titularizați și Messi, Neymar Mbappe și Angel Di Maria.

Sergio Ramos s-a transferat vara trecută la PSG, liber de contract de la Real Madrid, dar nu bifase până acum nicio prezență pentru parizieni. Spaniolul a început abia recent să se antreneze cu colegii de la PSG.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și