Închide meniul

Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos! Fundaşul s-a accidentat din nou şi va rata Lens – PSG

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 17:43

Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos! Fundaşul s-a accidentat din nou şi va rata Lens – PSG

Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi va rata Lens - PSG

Profimedia

Coşmar fără sfârşit pentru Sergio Ramos

Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul lui PSG pentru deplasarea de la Lens. Potrivit L’Equipe, veteranul se confruntă cu probleme musculare şi va reveni la antrenamente începând de duminică. Ander Herrera, Julian Draxler şi Neymar sunt şi ei accidentaţi şi vor rata meciul din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos a avut cu probleme medicale de când a ajuns în capitala Franței. În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos este cotat la 10 milioane de euro. Contractul său cu PSG expiră în 2023.

Citește și:

Sergio Ramos a debutat la PSG în victoria cu St. Ettienne

Așteptarea a luat sfârșit pentru Sergio Ramos în victoria cu St. Etienne, scor 3-1. Fundașul spaniol a bifat prima apariție în tricoul celor de la PSG.

Mauricio Pochettino și-a trimis în teren toate vedetele pentru meciul cu St. Etienne. Pe lângă Sergio Ramos, au fost titularizați și Messi, Neymar Mbappe și Angel Di Maria.

Sergio Ramos s-a transferat vara trecută la PSG, liber de contract de la Real Madrid, dar nu bifase până acum nicio prezență pentru parizieni. Spaniolul a început abia recent să se antreneze cu colegii de la PSG.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și