Închide meniul

Ralf Rangnick, uluit de forma fizică a lui Cristiano Ronaldo. „Nu am văzut niciodată aşa ceva!”. Cum l-a felicitat managerul lui Manchester United pe starul portughez

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 18:51

Reclamă
Ralf Rangnick, uluit de forma fizică a lui Cristiano Ronaldo. „Nu am văzut niciodată aşa ceva!. Cum l-a felicitat managerul lui Manchester United pe starul portughez

Cristiano Ronaldo, arbitrat de Ovidiu Hațegan în Atletico - Manchester United

Profimediaimages

Managerul grupării de pe Old Trafford este surprins de modul în care joacă Cristiano Ronaldo la 36 de ani. Acesta este sigur că deţinătorul a cinci Baloane de Aur nu are rival când vine vorba de forma fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, lăudat de Ralf Rangnick

Întotdeauna trebuie să-ţi adaptezi ideile de joc la fotbaliştii pe care îi ai la dispoziţie, nu invers! Văzându-l pe Cristiano Ronaldo la 36 de ani, în repriza secundă… este uimitor, e un profesionist de top. Nu am văzut niciodată un jucător care să aibă vârsta lui şi încă să fie atât de apt din punct de vedere fizic. Încă este un fotbalist care poate face cu uşurinţă diferenţa.

E nevoie să vedem cum putem creşte întreaga echipă. Nu este vorba doar despre Cristiano Ronaldo. Jucăm în cel mai competitiv campionat din lume, aşa că avem nevoie de toţi jucătorii. Ronaldo este cel mai dispus să facă efort„, a declarat Ralf Rangnick, citat de bbc.com.

Noul manager al „diavolilor” ştie unde este nevoie imediată de o schimbare.

Provocarea este de a aduce mai mult echilibru în echipă. Chiar şi împotriva lui Arsenal am avut nevoie de trei goluri pentru a câştiga meciul. Sunt aproape două goluri primite, în medie, pe meci. Asta este prea mult! Disputa poate a fost interesantă pentru fani, dar pentru un antrenor nu e una de care ai nevoie!„, a mai spus tehnicianul lui United.

Reclamă

Ralf Rangnick a vorbit şi despre şansele de a rămâne pe banca „diavolilor” şi în sezonul viitor.

Oamenii cu care am vorbit au spus foarte clar că este vorba de şase luni de contract pentru postul de manager. Nu am vorbit despre ceea ce se va întâmpla în vară. În acest moment sunt conştient că ei ar putea să caute un nou manager. Dacă vor discuta cu mine, vom vedea. În acest moment, mă concentrez pe următoarele meciuri. Vreau să le câştig, acesta este obiectivul meu principal„, a ţinut să asigure cel care a pregătit-o ultima dată pe Leipzig.

Potrivit jurnaliştilor de la Bid, Ralf Rangnick mai are o misiune la United. Dacă îl va convinge pe Erling Haaland să vină pe Old Trafford, managerul „diavolilor” va primi nu mai puţin de 10 milioane de euro. Borussia Dortmund ar putea încasa 118 milioane de euro în schimbul golgheterului său.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și