Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, 800 de goluri în carieră! Bornă ISTORICĂ pentru starul lui Manchester United, în derby-ul de senzație cu Arsenal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 23:47

Cristiano Ronaldo, 800 de goluri în carieră! Bornă ISTORICĂ pentru starul lui Manchester United, în derby-ul de senzație cu Arsenal

Cristiano Ronaldo, golul 800 din carieră

Profimedia

Update 23.50: Cristiano Ronaldo a mai reușit un gol pentru Manchester United în derby-ul cu Arsenal. Portughezul a lovit de la 11 metri. Cu „dubla” de pe Old Trafford, veteranul de 37 de ani a ajuns la 801 goluri înscrise în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

În derby-ul Manchester United – Arsenal, Cristiano Ronaldo a înscris pentru „Diavoli” cu o execuție cu latul, din interiorul careului, după o pasă a lui Marcus Rashford.

Cristiano Ronaldo, golul cu numărul 800

Nimeni în istoria fotbalului nu a mai reușit să marcheze 800 de goluri de-a lungul carierei. Cel mai aproape de Cristiano Ronaldo e brazilianul Pele, cu 765 de goluri oficiale.

Din cele 800 de goluri ale lui Ronaldo, 450 au fost marcate în tricoul lui Real Madrid, 129 au venit pentru Manchester United, 115 la naționala Portugaliei, 101 pentru Juventus, iar cinci au fost înscrie pentru Sporting Lisabona, la începutul carierei starului portughez.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, la 37 de ani, a terminat pe locul 6 în clasamentul pentru Balonul de Aur din 2021. A fost prima dată în ultimii 12 ani când portughezul a terminat în afara top 5.

Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Manchester United – Arsenal

Ronaldo s-a enervat la culme la golul de 1-0 reușit de Arsenal. Puștiul Smith-Rowe a înscris cu un voleu simplu, de la marginea careului, după o minge recuperată de Elneny la un corner. Doar că, în timpul execuției lui Smith-Rowe, de Gea era pe jos, urlând de durere.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte ca mingea să ajungă la cei de la Arsenal, de Gea a fost faultat de propriul coechipier, Fred, care l-a călcat pe tendon pe portarul spaniol. Jucătorii lui United s-au oprit și au cerut ca arbitrul să oprească faza.

de Gea și-a revenit abia după intervenția medicilor. Jocul a fost întrerupt minute bune până s-a luat o decizie asupra fazei. După consultarea cu colegii din cabina VAR, arbitrul Martin Atkinson a validat golul celor de la Arsenal.

Jucătorii lui Manchester United au protestat vehement și l-au încolțit pe „centralul” jocului, în frunte cu Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost foarte nervos și a făcut mai multe gesturi cu mâinile prin care și-a arătat frustrarea.

Ce sfat a primit Cristiano Ronaldo de la Ladislau Boloni

Ladislau Boloni a dezvăluit că s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo, în această vară, şi că l-a sfătuit pe starul portughez să revină la Real Madrid, dacă se va despărţi de Juventus. CR7 nu a ascultat sfatul celui care l-a promovat la prima echipă a lui Sporting şi a ales Premier League.

„În această vară, m-am văzut cu el la Budapesta, după Ungaria – Portugalia. L-am sfătuit să se întoarcă la Real Madrid după ce pleacă de la Juventus. Dar el a ales Manchester United. Pot doar să ghicesc de ce a făcut asta.

A avut nişte performanţe uimitoare cu Real, dar, în adâncul sufletului său, preferă fotbalul englez. Să ghicesc cât va mai fi un jucător de top e riscant. Are 36 de ani. Nu mai poate avea prea multe beneficii doar de la stilul de viaţă impecabil”, a spus Boloni, citat de borsonline.hu.

Cristiano Ronaldo a marcat deja 12 goluri de la revenirea la Manchester United, în 15 meciuri. De remarcat că şase din reuşite au venit în competiţia lui favorită, Liga Campionilor.

Reclamă

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și