Închide meniul
Video

Jaqueline Cristian visează tot mai sus: „Vreau să surprind lumea cu un Grand Slam!” Ce planuri are „Draculina” în 2022 + Declaraţie savuroasă: „Că sunt sexy nu o fac intenționat!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 22:07

Reclamă

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2022

AS.ro

Jaqueline Cristian e „Draculina”

La Australian Open, Jaqueline va face imagine României, îmbrăcată în pelerina lui Dracula. La Linz, austriecii au certat-o că n-a adus-o!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-au întrebat: de ce n-ai adus pelerina? Acum ești „Draculina”, nu îți mai spunem Jaqueline. Ţi se spune „Dracula” sau „Draculina”. Am zis: Uppss… Am uitat-o!”, a transmis tânăra.

Noul ei antrenor a venit cu ideea. Din iulie, Jaqueline e antrenată de un francez, Thomas Drouet, care l-a pregătit și pe Tsonga.

„Dacă eşti îmbrăcat în costumul lui Dracula pe teren nu înseamnă că eşti arogant sau pretinzi că eşti altcineva. Lumea și judecă foarte mult, dacă pierzi o să zică că de asta și-a pus pelerina pe ea și nu i-a mai stat gândul la tenis”, a spus Thomas Drouet.

Până la pelerina lui Dracula, Jaqueline avea un alt talisman: un ursuleț. „Exact, Jaqueline a crescut, ursuleţul a rămas acasă”, a dezvăluit sportiva.

Reclamă

Jaqueline Cristian visează la un trofeu de Grand Slam

De pe locul 70 în lume, Jaqueline visează tot mai sus. „De ce nu, să surprind lumea cu un Grand Slam, ca Emma Răducanu. Banuiesc că dacă ea a putut și noi putem. Şi eu pot, și celeleate fete, de ce nu? De ce să nu crezi?”

Numele Jaqueline a fost ideea unchiului ei, după ce s-a uitat la un documentar cu soția fostului președinte al Americii, pe care o chema Jaqueline.

„În timpul nașterii spunea: „Hai, hai Jaqueline!” Şi mama s-a oprit din toată naşterea și i-a zis: dar cine e Jaqueline? Fii-ta. Şi așa am ieșit eu”, spune Jaqueline.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian, savuroasă: „Că sunt sexy nu o fac intenționat!

Jaqueline e și în topul celor mai frumoase jucătoare de tenis din lume. „Oricărei fete îi place să audă chestia asta și te bucură. Dar, pe teren îmi văd de dreapta, de rever și pe urmă de restul. Că sunt sexy nu o fac intenționat!”, s-a amuzat tânăra sportivă.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională 15:45 LIVE TEXTSimona Halep – McCartney Kessler se joacă ACUM, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire al româncei 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și