Închide meniul
Video

Jaqueline Cristian visează tot mai sus: „Vreau să surprind lumea cu un Grand Slam!” Ce planuri are „Draculina” în 2022 + Declaraţie savuroasă: „Că sunt sexy nu o fac intenționat!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 22:07

Reclamă

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2022

AS.ro

Jaqueline Cristian e „Draculina”

La Australian Open, Jaqueline va face imagine României, îmbrăcată în pelerina lui Dracula. La Linz, austriecii au certat-o că n-a adus-o!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-au întrebat: de ce n-ai adus pelerina? Acum ești „Draculina”, nu îți mai spunem Jaqueline. Ţi se spune „Dracula” sau „Draculina”. Am zis: Uppss… Am uitat-o!”, a transmis tânăra.

Noul ei antrenor a venit cu ideea. Din iulie, Jaqueline e antrenată de un francez, Thomas Drouet, care l-a pregătit și pe Tsonga.

„Dacă eşti îmbrăcat în costumul lui Dracula pe teren nu înseamnă că eşti arogant sau pretinzi că eşti altcineva. Lumea și judecă foarte mult, dacă pierzi o să zică că de asta și-a pus pelerina pe ea și nu i-a mai stat gândul la tenis”, a spus Thomas Drouet.

Până la pelerina lui Dracula, Jaqueline avea un alt talisman: un ursuleț. „Exact, Jaqueline a crescut, ursuleţul a rămas acasă”, a dezvăluit sportiva.

Reclamă

Jaqueline Cristian visează la un trofeu de Grand Slam

De pe locul 70 în lume, Jaqueline visează tot mai sus. „De ce nu, să surprind lumea cu un Grand Slam, ca Emma Răducanu. Banuiesc că dacă ea a putut și noi putem. Şi eu pot, și celeleate fete, de ce nu? De ce să nu crezi?”

Numele Jaqueline a fost ideea unchiului ei, după ce s-a uitat la un documentar cu soția fostului președinte al Americii, pe care o chema Jaqueline.

„În timpul nașterii spunea: „Hai, hai Jaqueline!” Şi mama s-a oprit din toată naşterea și i-a zis: dar cine e Jaqueline? Fii-ta. Şi așa am ieșit eu”, spune Jaqueline.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian, savuroasă: „Că sunt sexy nu o fac intenționat!

Jaqueline e și în topul celor mai frumoase jucătoare de tenis din lume. „Oricărei fete îi place să audă chestia asta și te bucură. Dar, pe teren îmi văd de dreapta, de rever și pe urmă de restul. Că sunt sexy nu o fac intenționat!”, s-a amuzat tânăra sportivă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și