Închide meniul

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | Mircea Rednic asigură că nu va demisiona! Avertisment de o duritate extremă pentru jucători: „Au tot plecat antrenori, e rândul lor să plece!”. Atacuri în valuri ale „Puriului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 23:29

Reclamă
Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | Mircea Rednic asigură că nu va demisiona! Avertisment de o duritate extremă pentru jucători: „Au tot plecat antrenori, e rândul lor să plece!. Atacuri în valuri ale „Puriului

Mircea Rednic şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo a ajuns la 15 meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat de patru luni, ultimul succes fiind reuşit pe 2 august, cu Academica Clinceni. Mircea Rednic i-a făcut praf pe atacanţi şi nu îşi poate explica cum pot aceştia să rateze ocazii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, atac la jucători după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

În primul rând, fotbalul se joacă pe goluri. Ai avut o repriză foarte bună, dar nici cu poarta goală nu poţi să înscrii. Am avut 7 cornere şi băteam de la o poartă la alta. Greşeli de marcaj… am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem să înscriem un gol. E lipsă de concentrare în faţa porţii, poate şi de calitate.

Normal că în repriza a doua ne-a fost foarte greu. Eu nu am jucători care să elimine un adversar din joc la mijlocul terenului. Deja sunt aceeaşi jucători. Eu nu am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni. Toţi suntem de vină când nu avem rezultate. Dar poate e maxim pentru ei. I-am schimbat, multe reproşuri nu pot să le fac pentru că nu ne-au dominat adversarii.

Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi românii.

Mircea Rednic: „De ce să plece antrenorul de la Dinamo?”

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Reclamă

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!„, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo ocupă poziţia a 15-a, dar mai are numai două puncte avans faţă de „lanterna roşie” a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și