Închide meniul

Porecla pe care o avea Gigi Becali în tinereţe: „Nu se lua de el nici Miliţia! Toată lumea ştia că este băiatul lui nea’ Tase!” Cum a început să facă milioane

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 8:46

Reclamă
Porecla pe care o avea Gigi Becali în tinereţe: „Nu se lua de el nici Miliţia! Toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase! Cum a început să facă milioane

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Hepta

Gigi Becali a devenit, după ce a intrat în fotbal, una dintre cele mai mediatizate persoane din România. Patronul FCSB este mai mereu la TV, însă puţine lucruri se ştiu despre perioada din tinereţe. Unul dintre acestea a fost dezvăluit de Gicu Coadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poreclă avea Gigi Becali

”În ti­nereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel.

Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, spunea, în trecut, Gicu Coadă, conform Libertatea.

Gigi Becali a dezvăluit cum a făcut primii bani

Becali a povestit cum a ajuns să aibă parte de primii bani. Tatăl său avea o turmă de oi, iar banii veneau din acest domeniu. După Revoluţia, afacerile lui Gigi Becali au explodat.

Când toa­tă lu­mea se du­cea la turci să ia do­­uă-trei perechi de blugi, eu a­du­­ceam cu ti­ru­rile. Îi bă­gam di­rect în en-gros-uri, iar ba­nii îi pri­meam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scă­pa de mar­fă. A­du­ceam şi 10 ti­ruri de blugi pe săp­­tă­mâ­nă. Banii îi rulam în fie­ca­re zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Reclamă

Un alt episod antologic din biografia patronului FCSB a fost momentul când a venit acasă cu o basculantă de bani. „Pen­tru că nu aveam un­de să bag toţi ba­nii, i-am des­cărcat în curte. A­poi m-am dus în casă, am luat o fo­lie de celofan şi i-am acoperit, pen­tru că îmi era teamă să nu plo­uă peste noap­te şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, e­rau acolo 1.000.000 de dolari”, a mai dezvăluit Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și