Închide meniul

Porecla pe care o avea Gigi Becali în tinereţe: „Nu se lua de el nici Miliţia! Toată lumea ştia că este băiatul lui nea’ Tase!” Cum a început să facă milioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 8:46

Porecla pe care o avea Gigi Becali în tinereţe: „Nu se lua de el nici Miliţia! Toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase! Cum a început să facă milioane

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Hepta

Gigi Becali a devenit, după ce a intrat în fotbal, una dintre cele mai mediatizate persoane din România. Patronul FCSB este mai mereu la TV, însă puţine lucruri se ştiu despre perioada din tinereţe. Unul dintre acestea a fost dezvăluit de Gicu Coadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce poreclă avea Gigi Becali

”În ti­nereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel.

Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, spunea, în trecut, Gicu Coadă, conform Libertatea.

Gigi Becali a dezvăluit cum a făcut primii bani

Becali a povestit cum a ajuns să aibă parte de primii bani. Tatăl său avea o turmă de oi, iar banii veneau din acest domeniu. După Revoluţia, afacerile lui Gigi Becali au explodat.

Când toa­tă lu­mea se du­cea la turci să ia do­­uă-trei perechi de blugi, eu a­du­­ceam cu ti­ru­rile. Îi bă­gam di­rect în en-gros-uri, iar ba­nii îi pri­meam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scă­pa de mar­fă. A­du­ceam şi 10 ti­ruri de blugi pe săp­­tă­mâ­nă. Banii îi rulam în fie­ca­re zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Reclamă

Un alt episod antologic din biografia patronului FCSB a fost momentul când a venit acasă cu o basculantă de bani. „Pen­tru că nu aveam un­de să bag toţi ba­nii, i-am des­cărcat în curte. A­poi m-am dus în casă, am luat o fo­lie de celofan şi i-am acoperit, pen­tru că îmi era teamă să nu plo­uă peste noap­te şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, e­rau acolo 1.000.000 de dolari”, a mai dezvăluit Becali.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și