Închide meniul

„Înfiorător!” Cornel Dinu a caracterizat dezastrul de la Dinamo! Noul HIT după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie: „Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne salvați”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 12:06

Reclamă
„Înfiorător! Cornel Dinu a caracterizat dezastrul de la Dinamo! Noul HIT după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie: „Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne salvați

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu spune că situaţia de la Dinamo este una înfiorătoare, deşi echipa a început bine meciul cu Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfiorător. Este înfiorătoare neputința de a juca a lui Dinamo, care a început acceptabil jocul, a avut trei ocazii mari, bara lui Bordușanu, Sorescu și Itu în aceeași fază și apoi reluarea peste poartă tot a lui Bordușanu.
După care găurile de valoare, care au dus la execuții greșite, și în atac, dar mai ales în apărare, au ieșit în relief. Iar Clinceniul a profitat când a avut singura ocazie, la singurul corner din prima repriză, când cel mai bătrân jucător, Patriche, a reluat nestingherit de lângă Răuță, care, alături de fundașii lui Dinamo, a rămas de căruță„, a spus Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu a lansat noul „HIT” de la Dinamo

Ca şi Dănciulescu, care a spus că nu crede în şansele echipei să scape de retrogradare, Dinu e de părere că mărirea numărului de echipe din Liga 1 ar putea scăpa echipa de la retrogradare.

Greu de acceptat, dar Clinceniul, chiar dacă a schimbat în vară zece jucători, a fost mai omogenă prin superioritatea individuală a jucătorilor. Dinamo nu este o echipă! Dinamo este un grup de oameni care poartă același tricou… nemeritat… nemeritat îl poartă practicanții ăștia de imitație a fotbalului.

Nu ne rămâne decât să ne gândim că grupul de la Cluj care are mare influență în uniunea politică de acum și care a rămas simpatizant al lui Dinamo și, sper, și al lui „Haide U!”, deși asta nu se prea mai vede, va accepta ultimul colind pe care îl mai poate face Dinamo în situația actuală și anume ‘Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne-mpăcați și să ne salvați”, a mai spus Dinu.

Reclamă

Ionel Dănciulescu, „dărâmat” după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Ionel Dănciulescu cu greu şi-a putut găsi cuvintele după Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Fostul mare atacant al dinamoviştilor crede că echipei sale de suflet îi va fi foarte greu să evite retrogradarea.

Mi-e greu să înțeleg! Până acum eram optimist că putem să ne salvăm de la retrogradare, după seara asta am mari dubii că putem face lucrul acesta. Chiar nu pot să înțeleg, nu poți să bați o echipă care azi a obținut prima victorie din campionat.

Dinamo a avut și mai mult timp de odihnă, Clinceniul a avut atâtea scandaluri interne. Nici nu știu dacă s-au antrenat cei de la Clinceni. Dinamo va avea un program greu de acum înainte. Trebuie să joci ca să te salvezi de la retrogradare, trebuie să aduni puncte!”, a spus Dănciulescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și