Închide meniul

„Înfiorător!” Cornel Dinu a caracterizat dezastrul de la Dinamo! Noul HIT după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie: „Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne salvați”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 12:06

„Înfiorător! Cornel Dinu a caracterizat dezastrul de la Dinamo! Noul HIT după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie: „Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne salvați

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu spune că situaţia de la Dinamo este una înfiorătoare, deşi echipa a început bine meciul cu Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfiorător. Este înfiorătoare neputința de a juca a lui Dinamo, care a început acceptabil jocul, a avut trei ocazii mari, bara lui Bordușanu, Sorescu și Itu în aceeași fază și apoi reluarea peste poartă tot a lui Bordușanu.
După care găurile de valoare, care au dus la execuții greșite, și în atac, dar mai ales în apărare, au ieșit în relief. Iar Clinceniul a profitat când a avut singura ocazie, la singurul corner din prima repriză, când cel mai bătrân jucător, Patriche, a reluat nestingherit de lângă Răuță, care, alături de fundașii lui Dinamo, a rămas de căruță„, a spus Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu a lansat noul „HIT” de la Dinamo

Ca şi Dănciulescu, care a spus că nu crede în şansele echipei să scape de retrogradare, Dinu e de părere că mărirea numărului de echipe din Liga 1 ar putea scăpa echipa de la retrogradare.

Greu de acceptat, dar Clinceniul, chiar dacă a schimbat în vară zece jucători, a fost mai omogenă prin superioritatea individuală a jucătorilor. Dinamo nu este o echipă! Dinamo este un grup de oameni care poartă același tricou… nemeritat… nemeritat îl poartă practicanții ăștia de imitație a fotbalului.

Nu ne rămâne decât să ne gândim că grupul de la Cluj care are mare influență în uniunea politică de acum și care a rămas simpatizant al lui Dinamo și, sper, și al lui „Haide U!”, deși asta nu se prea mai vede, va accepta ultimul colind pe care îl mai poate face Dinamo în situația actuală și anume ‘Ne dați ori nu ne dați 18 locuri ca să ne-mpăcați și să ne salvați”, a mai spus Dinu.

Reclamă

Ionel Dănciulescu, „dărâmat” după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Ionel Dănciulescu cu greu şi-a putut găsi cuvintele după Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Fostul mare atacant al dinamoviştilor crede că echipei sale de suflet îi va fi foarte greu să evite retrogradarea.

Mi-e greu să înțeleg! Până acum eram optimist că putem să ne salvăm de la retrogradare, după seara asta am mari dubii că putem face lucrul acesta. Chiar nu pot să înțeleg, nu poți să bați o echipă care azi a obținut prima victorie din campionat.

Dinamo a avut și mai mult timp de odihnă, Clinceniul a avut atâtea scandaluri interne. Nici nu știu dacă s-au antrenat cei de la Clinceni. Dinamo va avea un program greu de acum înainte. Trebuie să joci ca să te salvezi de la retrogradare, trebuie să aduni puncte!”, a spus Dănciulescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și