Închide meniul

Ședință de urgență la Dinamo. Fanii au ajuns la Săftica. ”Să vedem la ce jucători se renunță”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 13:01

Reclamă
Ședință de urgență la Dinamo. Fanii au ajuns la Săftica. ”Să vedem la ce jucători se renunță”

CS Mioveni - Dinamo

Hepta

Conform digisport.ro, mesajul ”greilor” din vestiar a fost unul clar ”Ori noi, ori Rednic”. Iar fanii nu prea au stat pe gânduri și au trecut de partea ”Puriului”. A avut loc o ședință între suporteri și jucători pentru a vedea ce fotbaliști vor pleca din Groapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”S-au dus niște suporteri, au găsit doar câțiva oameni acolo, care erau pentru recuperare. Au intrat într-o ședință, care a început la ora 11:00 și să vedem la ce jucători se renunță”, a declarat Alex Conovaru, membru în conducerea DDB, pentru sursa citată.

Antrenament anulat la Dinamo, din cauza ninsorii

Ninsoarea care a căzut vineri noapte și sâmbătă dimineață a făcut ca primul antrenament al zilei pentru Dinamo să nu fie susținut. Astfel, când au ajuns la bază, fanii au găsit doar câțiva jucători.

Steliano Filip, Deian Sorescu, Gabi Torje, Ahmed Bani și Ștefan Fara și cei care se aflau la bază.

Mircea Rednic i-a pus la zid pe jucători după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Mircea Rednic a avut în această perioadă mai multe conflicte cu jucătorii importanţi din vestiar. Deian Sorescu şi Steliano Filip au fost printre cei care s-au contrat cu antrenorul câinilor. De asemenea, Rednic le-a transmis un mesaj dur jucătorilor şi după umilinţa cu Academica Clinceni.

Reclamă

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români.

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!„, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo ocupă poziţia a 15-a, dar mai are numai două puncte avans faţă de „lanterna roşie” a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și