Închide meniul
UPDATE

„Ori plecăm noi, ori pleacă Rednic!” Scandal monstru la Dinamo, după umilinţa cu Academica Clinceni! Ultraşii s-au dus peste jucători! Ruptură totală între fotbalişti şi antrenor. Antrenamentul a fost anulat

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 9:37 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 11:29

„Ori plecăm noi, ori pleacă Rednic! Scandal monstru la Dinamo, după umilinţa cu Academica Clinceni! Ultraşii s-au dus peste jucători! Ruptură totală între fotbalişti şi antrenor. Antrenamentul a fost anulat

Dinamoviştii, cu moralul la pământ după o nouă înfrângere

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES, via Hepta

  • Jucătorii nu îl mai vor pe Mircea Rednic
  • Ultraşii s-au dus peste jucători

Update: Antrenamentul din această dimineaţă a fost anulat! Motivul este unul incredibil: vremea nefavorabilă. În Bucureşti a nins în această dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii dinamovişti au reacţionat, după ce Dinamo a fost umilită de Academica Clinceni şi a devenit prima echipă învinsă de ilfoveni în acest campionat. Sursele AS.ro susţin că fanii s-au dus peste jucători să le cerea socoteală. Aceştia le-au transmis un mesaj clar fanilor. Nu îl mai vor pe Mircea Rednic la echipă. „Ori plecăm noi, ori pleacă Rednic!„, a fost mesajul jucătorilor pentru fani.

Mircea Rednic i-a pus la zid pe jucători după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Mircea Rednic a avut în această perioadă mai multe conflicte cu jucătorii importanţi din vestiar. Deian Sorescu şi Steliano Filip au fost printre cei care s-au contrat cu antrenorul câinilor. De asemenea, Rednic le-a transmis un mesaj dur jucătorilor şi după umilinţa cu Academica Clinceni.

Reclamă

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români.

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Reclamă

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!„, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Citește și:

Ce a spus Steliano Filip despre conflictul cu Mircea Rednic

Steliano Filip este unul dintre jucătorii care au avut o problemă cu Mircea Rednic. În faţa camerelor TV, Steliano Filip a încercat să nege tensiunile dintre el şi antrenor.

„Nu a fost o împăcare (n.r. cu Mircea Rednic) pentru că eu nu îmi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o dorinţă. Joc şi fundaş, şi portar dacă e nevoie. Nu sunt în măsură”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo ocupă poziţia a 15-a, dar mai are numai două puncte avans faţă de „lanterna roşie” a Ligii 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Liga 1 • 16 mart., 18:39
„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout
Diverse • 8 mart., 22:33
Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred!” Ce a zis de incidente