Închide meniul

Tragedie în Egipt! Un antrenor a făcut un atac de cord după un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 12:40

Reclamă
Tragedie în Egipt! Un antrenor a făcut un atac de cord după un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Un antrenor a murit în timpul unui meci, în Egipt

captură Twitter

El Magd a înscris golul victoriei în meciul cu El Zarqa în minutul 90+2. Cu această victorie, El Magd a urcat pe locul 7 în clasament, având 14 puncte. Bucuria a fost însă prea mare pentru tehnicianul Adham El-Selhadar, care s-a prăbuşit pe marginea terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un antrenor din Egipt a murit în timpul unui meci

Antrenorului i s-au acordat îngrijiri de către medicii de la stadion, iar apoi el a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a murit după un atac de cord.

El Magd a anunțat șase zile de doliu și, de asemenea, a luat decizia de a suspenda următorul meci, împotriva lui Pioneers FC.

Reclamă

El Sehadar era un antrenor foarte respectat în Egipt, dar s-a bucurat de o carieră importantă și ca jucător, presărată cu o serie de premii impresionante.

În timpul perioadei sale petrecute la Ismaily SC, el a câștigat campionatul egiptean la mijlocul anilor ’90 și a ridicat deasupra capului și o cupă națională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și