Închide meniul
Foto

„Este Cristi Borcea cel mai bun soț din lume?”. Răspunsul categoric oferit de Valentina Pelinel despre milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 12:47

Reclamă
„Este Cristi Borcea cel mai bun soț din lume?”. Răspunsul categoric oferit de Valentina Pelinel despre milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit în urmă cu trei ani

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este aleasa inimii lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel s-a despărțit de Cristian Boureanu pentru a trăi alături de „Leonidas”. Vedeta de care împlinește 41 de ani, săptămâna viitoare, a dezvăluit că omul de afaceri reușește să o surprindă cu fiecare ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea

Pelinel nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebată dacă Cristi Borcea este „cel mai bun soț din lume”.

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Soţia milionarului român tocmai a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine spectaculoasă. „Cea mai frumoasă familie„, au reacţionat imediat fanii Valentinei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Cristi Borcea are o relație perfectă cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de peste trei ani și au trei copii împreună. Soția omului de afaceri a recunoscut că și-ar mai dori unul. Ar fi al 10-lea, în total, pentru „Leonidas”.
Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a declarat, în acest an, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Fostul patron al lui Dinamo a recunoscut că nu a avut scrupule în momentul încă de când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel. Chiar dacă aceasta era căsătorită cu Cristi Boureanu, Borcea a reuşit să o cucerească.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și