Închide meniul
Foto

„Nu am avut scrupule”. Ce a putut face Cristi Borcea pentru femeia care şi-a părăsit bărbatul. Milionarul a dat cărţile pe faţă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 11:29

Apariţie de senzaţie a Laurei Dincă

Apariţie de senzaţie a Laurei Dincă

Colaj Facebook / Hepta

  • Ce a putut face Cristi Borcea pentru femeia care şi-a părăsit bărbatul
  • Milionarul a dat cărţile pe faţă

Omul de afaceri, Cristi Borcea, trăieşte o poveste magică alături de Valentina Pelinel. Începutul relaţiei milionarului cu actuala soţie a fost însă unul tumultuos. Borcea a recunoscut că s-a iubit cu Valentina Pelinel chiar când era căsătorit cu Alina Vidican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut face Cristi Borcea pentru femeia care şi-a părăsit bărbatul

Fostul fotomodel, Valentina Pelinel, i-a cucerit inima lui Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu. Cu toate că se afla într-o relație cu Alina Vidican, fostul patron dinamovist s-a îndrăgostit iremediabil de cea care urma să-i devină soție în 2018.

Fostul finanțator al ”câinilor” din ”Ștefan cel Mare” a făcut dezvăluiri de senzație despre femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu mai bine de zece ani la nunta dintre ea și Cristian Boureanu.

Reclamă

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Citește și:

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, a povestit Cristi Borcea, conform kanald.ro.

Reclamă

Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat soţia

După ce a recunoscut că s-a iubit cu Valentina Pelinel chiar și când amândoi aveau alte căsnicii, Cristi Borcea a spus că a făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a lui de până acum.

„Am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este femeia care este calmă, este femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să mă duc în vacanță și să stăm două-trei spătămâni singuri, care indiferent de oră, de unde venim, stăm o oră – o oră și jumătate decât noi pe terasă, la cafea, la ceai… Este foarte important să găsești pe cineva să își dea liniște, să își dea căldură și să își dea putere.”, a adăugat fostul finanţator al clubului sportiv Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”