Închide meniul

FCSB – UTA Arad | Florin Tănase a dat lovitura pe Arena Naţională! Căpitanul roş-albaştrilor, gest emoţionant după gol. Cui i-a dedicat reuşita

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 decembrie 2021, 22:17

FCSB – UTA Arad | Florin Tănase a dat lovitura pe Arena Naţională! Căpitanul roş-albaştrilor, gest emoţionant după gol. Cui i-a dedicat reuşita

Florin Tănase ar putea pleca în iarnă de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase a dat lovitura în FCSB – UTA Arad

Florin Tănase a deschis scorul în FCSB – UTA Arad. Octavian Popescu a obţinut penalty după ce a fost faultat în careu, iar căpitanul roş-albaştrilor a transformat fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După reuşită, Tănase a băgat mingea sub tricou şi i-a dedicat golul soţiei sale, Medeea Turcescu, care este însărcinată în 6 luni.

Golgheterul campionatului în sezonul trecut, Tănase a reușit 6 goluri și 4 pase decisive în actuala ediţie de campionat. Căpitanul FCSB a evoluat în 14 meciuri, fiind accidentat timp de două luni.

Tănase este cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Conform transfermarkt.com, căpitanul de la FCSB are o valoare de 5.000.000 de euro.

EXCLUSIV | Florin Tănase se umple de bani la arabi! E dorit de un club legendar din Arabia Saudită

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent de Al Nassr Riad. Arabii sunt gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB. Tănase s-ar umple de bani dacă transferul la arabi s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an.

Dacă se va ajunge la o înțelegere cu Al Nassr, Tănase ar putea lucra din nou cu Edi Iordănescu. Fostul tehnician de la FCSB se află în negocieri avansate cu clubul legendar din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și